Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
@up techniki gry nie nauczysz się w pół roku - chyba nie było powiedziane ile gra - w sumie to chuja o nim wiadomo
Albo jeszcze lepiej: nauczysz się dowolnie wybranego przez siebie fragmentu utworu, dowolnego autora, a za 6 miesięcy porównamy osiągnięcia.
Daję Ci pól roku, żebyś nauczył się grać tak jak on.
Albo jeszcze lepiej: nauczysz się dowolnie wybranego przez siebie fragmentu utworu, dowolnego autora, a za 6 miesięcy porównamy osiągnięcia.
Sam mówi że będzie to spontaniczne. Wystarczy posłuchać i zobaczyć reakcję jury.
Australijska wersja Foremniak, tak samo płaczliwa jak polska...
A co do nuty, to nawet spoko... Choć nie ma co się zachwycać. Niejaki Fryderyk Ch. już w wieku 6 lat komponował pierwsze utwory... Ale do tego potrzebna mu była Żelazowa Wola.
A co do nuty, to nawet spoko... Choć nie ma co się zachwycać. Niejaki Fryderyk Ch. już w wieku 6 lat komponował pierwsze utwory... Ale do tego potrzebna mu była Żelazowa Wola.
od 02:50 do 03:10 zalatuję mi Etiudą Rewolucyjną Chopina
02:50 - 03:10 etiuda rewolucyjna ?
02:50 - 03:10 etiuda rewolucyjna ?
3:28 I to zabójcze spojrzenie!
Szacunek dla tego goscia, samouczek, mieszka w wiosce zabitej dechami, gdzie psy szczekaja dupami, ale mimo tego dalej sie uczył i robił to dla siebie, niesamowite.
Szacunek dla tego goscia, samouczek, mieszka w wiosce zabitej dechami, gdzie psy szczekaja dupami, ale mimo tego dalej sie uczył i robił to dla siebie, niesamowite.
Nie dajcie się zmylić to jest Sauron100, który porzucił swojego Vloga, wyjechał do Australii i podszywa się pod farmera! Nie poznajecie po wąsie ?!?!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów