Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
Daję Ci pól roku, żebyś nauczył się grać tak jak on. Albo jeszcze lepiej: nauczysz się dowolnie wybranego przez siebie fragmentu utworu, dowolnego autora, a za 6 miesięcy porównamy osiągnięcia.
Pół roku to był taki bardziej abstrakcyjny i przykładowy czas, niech się tego uczy kurwa nawet 16 lat swojego życia, mam to w dupie, przede wszystkim chodziło mi o to, że to nie koniecznie musi być improwizacja i że gnój łże ...
Pół roku to był taki bardziej abstrakcyjny i przykładowy czas, niech się tego uczy kurwa nawet 16 lat swojego życia, mam to w dupie, przede wszystkim chodziło mi o to, że to nie koniecznie musi być improwizacja i że gnój łże ...
Why so serious son?
Pisz po polsku, nie farmer, a wieśniak.
odsyłam do słownika języka polskiego
farmer «właściciel lub dzierżawca farmy w krajach anglosaskich»
• farmerski • farmerstwo
Poza tym chłopak normalny jest więc nie ma sensu go obrażać. : )
Nie jest normalny - ma 16 lat i wąsy "wujka pedofila".
a ja mialem kumpla na studiach co tez nalezal do tej subkultury. tylko ze on sie utozsamial z szopem praczem. nosil dziwna czapke nawet latem z takim ogonkiem dziwnym i puchate buty.... mowil ze to fantastyczne wcielac sie w zwierzeta i czuc ich moc. ja tam nic nie mam do nich ale pumby nikt by nie podrobil
aha