Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:32
🔥
Paniusia z pieskiem w biedrze
- teraz popularne
🔥
Tato podał byś serwetkę
- teraz popularne
Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
Jak elektrownia atomowa w Czarnobylu wybuchła to Ukraińcy też tak świecili...
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Kto , kurwa zgasił światło???
Nic nie było widać... .
Nic nie było widać... .
Jeszcze troche i Gimbusy całkowicie opanują Sadistica... ja pierdole...
Akcja od 33sek.
Czekam aż ktoś wrzuci filmik i napisze: dla mało wytrwałych akcja od 2 sek
ale proca ma 3.
Czekam aż ktoś wrzuci filmik i napisze: dla mało wytrwałych akcja od 2 sek
Musze powiedzieć że to jest zajebiste
I gdzie Polakom do takiego poziomu, u nas tylko sami spiewacy, albo dzieci do lat 7
Film iście sadystyczny, po zobaczeniu twarzy pani programistki, można stwierdzić, że pewnie ma chuja.
Mistrzostwo najwyższych lotów
A co do wszystkich pseudo sadystów i dzieci poniżej 3 liceum- się nie podoba? wypierdalać, za mało sadystyczne? wypierdalać (na harda, o ile wytrzymacie ;s), macie dalej zamiar się spinać? wypierdalać, a najlepiej skasować konto
A co do wszystkich pseudo sadystów i dzieci poniżej 3 liceum- się nie podoba? wypierdalać, za mało sadystyczne? wypierdalać (na harda, o ile wytrzymacie ;s), macie dalej zamiar się spinać? wypierdalać, a najlepiej skasować konto
Aż się zalogowałem żeby dać piwo , to jest wykurwiste wręcz.
dawno tu nie było czegoś tak zajebistego
dla mnie bomba
dla mnie bomba
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów