kukasz79 napisał/a:
Glupi jestes, ale to nie jest najgorsze. Najgorsze jest to, ze zanim umrzesz nie przyswoisz sobie tego faktu.
A nie, sorry. Nie jestes glupi. Jestes madrym manipulatorem. Na szczescie olow sprawe wyjasni.
Ja wiem że jesteś pewien że ja jestem głupi, to właśnie cechuje ludzi... głupich, pewność siebie.
Jedyne co potraficice to emocjonalne ataki zamiast używanie LOGIKI, za każdym jebanym razem przyjdzie jeden z drugim i będzie obrażał albo groził bo go emocje noszą. Druga rzecz - to że większość ma podobne zdanie do Twojego wcale nie oznacza że "większość ma rację". To tak nie działa, ale ludzie nie potrafią tego zrozumieć.
Cytat:
"Fakt, że opinia jest szeroko rozpowszechniona, nie jest żadnym dowodem na to, że nie jest ona całkowicie absurdalna; rzeczywiście, biorąc pod uwagę głupotę większości ludzkości, szeroko rozpowszechniona wiara jest raczej głupia niż rozsądna."
Cytat:
"Cały problem ze światem polega na tym, że głupcy i fanatycy są zawsze tak pewni siebie, a mądrzy ludzie tak pełni wątpliwości."
–Bertrand Russell
(Brytyjski matematyk, filozof, logik i intelektualista. Wywarł znaczny wpływ na matematykę, logikę, teorię mnogości, językoznawstwo, sztuczną inteligencję, kognitywistykę, informatykę i różne dziedziny filozofii analitycznej, zwłaszcza filozofię matematyki, filozofię języka, epistemologię i metafizykę.)