18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
j................s 2013-06-27, 21:19 15
Polak tak biegle mówiący po niemiecku...Aż boli.
Zgłoś
sMieciu 2013-06-27, 21:47 7
normalnie bym się oburzył z naśmiewania z Polaków, ale to było zajebiste!!!
Idzie piwko
Zgłoś
masterstcs 2013-06-27, 22:03 4
wyłączyć dźwięk! I tak jest niepotrzebny, a hitlerskiego słuchać nie musimy
Zgłoś
~Velture 2013-06-28, 0:00 6
Zwykły humor, satyra i nic więcej. Bardzo śmieszne.... Tylko jakbyśmy my taki film o niemiaszkach zrobili to byłoby wielkie oburzenie i aj waj szalom na całą europe.....

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
mazin 2013-06-28, 5:47 62
Zgłoś
D_oo_m 2013-06-28, 6:03 1
oni mogą robić satyrę na to że My to takie złodzieje i alkoholicy - to może Polacy powinni robić skecze o tym jak hurtowo morduję się ludzi na skalę przemysłową - oh wait....
Zgłoś
kaelem 2013-06-28, 6:27 5
Tak, śmieją się z Polaków, a za plecami gwałcą ich kozy. Pogratulować
Zgłoś
Ryuk 2013-06-28, 6:39
Rozjebało mnie to do szpiku kości

Głupota nie zwalnia od myślenia.
Zgłoś
Texass 2013-06-28, 7:11 7
mocno przerysowane, ale rozbawiło mnie. najbardziej to, jak za każdym razem określali Marka innym zawodem, to takie prawdziwe

Cowboys do more dope...
Zgłoś
Z................L 2013-06-28, 8:01 5
,,Jabłka to walą konie spod ogona"
Zgłoś
KrisznaMan 2013-06-28, 8:10 3
oczywiście niemcy mają odwrotnie oceny niż w Polsce
Zgłoś
askar 2013-06-28, 8:46 2
Widze że już w komentarzach sie pierwsi buntownicy znalezli, a jak chodzi o inne kraje i kultury to nam niby wszystko wolno... Potraktujcie to jako żart i nic wiecej nie wiem po co sie tak spinacie.
Zgłoś
~Velture 2013-06-28, 9:19 15
@UP

dawno warna nie dostałem więc napisze to co wszyscy myślimy: Wypierdalaj lewacka kurwo.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Lisuuu 2013-06-28, 9:28 2
"Jawohl, kurwa dobrze" wygralo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów