Marek Koterski- moim zdaniem najlepszy Polski reżyser. A tutaj mix smaczków z jego filmów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z jakiej kurwy "polski" wielką literą? Następny, co chce zaakcentować "polskość" pisząc kurwa z błędem, dżizus ja pierdole.
sadystycznie bolesny, człowieku, nie miałeś się do czego przyjebać? Idź na podwórko poszukać problemów, a nie robisz gnój i spinasz dupę o pierdoły.
to jest piekne
Echis napisał/a:
moim zdaniem najlepszy Polski reżyser.
Polański, Has, Kieślowski, Kawalerowicz, Żuławski i Wajda lepsi.
Jak cenie "nic śmiesznego" dzień świra" czy "wszyscy jesteśmy Chrystusami"
To ta zbieranina klipów dowodzi jednego.
Marek Koterski to płaska kupa gówna jest.
Ta, pies, a w blok ma jechać.
To ta zbieranina klipów dowodzi jednego.
Marek Koterski to płaska kupa gówna jest.
Ta, pies, a w blok ma jechać.
Dziobak napisał/a:
Polański, Has, Kieślowski, Kawalerowicz, Żuławski i Wajda lepsi.
twoim zdaniem
No cóż, czyli czas na oglądnięcie (obejrzenie) po raz setny po raz Dnia Świra.
Ale po kurwę ten zjebany podkład muzyczny?!
Panie i panowie, nie wiem po co, skąd taka moda i co to za gimbazjański zwyczaj, ale nie rozumiem na jaki chuj cenzurujecie oczywiste kurwy chuje i tym podobne.
To są genialne filmy tak samo jak te Wojciecha Smarzowskiego "Wesele", "dom zły", "drogówka". Dobre Polskie filmy, nie te gówna komedie romantyczne albo inne wzorowane z zachodu..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów