Marek Koterski- moim zdaniem najlepszy Polski reżyser. A tutaj mix smaczków z jego filmów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z jakiej kurwy "polski" wielką literą? Następny, co chce zaakcentować "polskość" pisząc kurwa z błędem, dżizus ja pierdole.
sadystycznie bolesny, człowieku, nie miałeś się do czego przyjebać? Idź na podwórko poszukać problemów, a nie robisz gnój i spinasz dupę o pierdoły.
to jest piekne
Echis napisał/a:
moim zdaniem najlepszy Polski reżyser.
Polański, Has, Kieślowski, Kawalerowicz, Żuławski i Wajda lepsi.
Jak cenie "nic śmiesznego" dzień świra" czy "wszyscy jesteśmy Chrystusami"
To ta zbieranina klipów dowodzi jednego.
Marek Koterski to płaska kupa gówna jest.
Ta, pies, a w blok ma jechać.
To ta zbieranina klipów dowodzi jednego.
Marek Koterski to płaska kupa gówna jest.
Ta, pies, a w blok ma jechać.
Dziobak napisał/a:
Polański, Has, Kieślowski, Kawalerowicz, Żuławski i Wajda lepsi.
twoim zdaniem
No cóż, czyli czas na oglądnięcie (obejrzenie) po raz setny po raz Dnia Świra.
Ale po kurwę ten zjebany podkład muzyczny?!
Jak tatuś zrobi dziubek to nie ma chuja we wsi:D
Panie i panowie, nie wiem po co, skąd taka moda i co to za gimbazjański zwyczaj, ale nie rozumiem na jaki chuj cenzurujecie oczywiste kurwy chuje i tym podobne.
To są genialne filmy tak samo jak te Wojciecha Smarzowskiego "Wesele", "dom zły", "drogówka". Dobre Polskie filmy, nie te gówna komedie romantyczne albo inne wzorowane z zachodu..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów