Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.Niektórzy nasi użytkownicy chyba myślą cały czas o pedałąch, skoro wszędzie widzą pedalstwo Trzeba być albo głupim, albo zgorzkniałym do szpiku frajerem, albo fanatycznie podążać za trendami i poglądami panującymi wśród koleżków, żeby nie rozróżniać satyry i aktorstwa od pedalstwa.
Emerytowany sarenPiwko za fajną wstawkę i za piosenkę która fajnie wprowadza w świąteczny klimat ) Tak samo jak Wham śpiewa Last christmas....ale przecież połowa z Was wyłącza wtedy radio bo to pedał.
Jak zwykle ten pozytywny człowiek rozbawił pare obcych osób, stworzył kolejne zabawne widowisko, kolejna fajna karykatura piosenki/teledysku.
Niektórzy nasi użytkownicy chyba myślą cały czas o pedałąch, skoro wszędzie widzą pedalstwo Trzeba być albo głupim, albo zgorzkniałym do szpiku frajerem, albo fanatycznie podążać za trendami i poglądami panującymi wśród koleżków, żeby nie rozróżniać satyry i aktorstwa od pedalstwa.
Jak słusznie zauważyłeś jest to satyra, ale widziałeś inne jego "dzieła"? Gościu biega po mieście przebrany w bikini i tańczy, jest pewna granica między dobrym żartem, a niesmacznym gównem. Właśnie przez podobne akcje ludzie nie znoszą pedalstwa. Ja mam szczerze wyjebane gdzie kto sobie co wsadza, tylko niech nie truje tym mózgu innym, a przede wszystkim dzieciom.
Jak słusznie zauważyłeś jest to satyra, ale widziałeś inne jego "dzieła"? Gościu biega po mieście przebrany w bikini i tańczy, jest pewna granica między dobrym żartem, a niesmacznym gównem. Właśnie przez podobne akcje ludzie nie znoszą pedalstwa. Ja mam szczerze wyjebane gdzie kto sobie co wsadza, tylko niech nie truje tym mózgu innym, a przede wszystkim dzieciom.
Punkt widzenia zależy on punktu siedzenia. Nikt Ci tego nie każe tego oglądać. To raz.
Dwa to chyba masz problem ze sobą, skoro widzisz w tym pedalstwo. Podchodzi to raczej jak już pod transwestytyzm co jest zupełnie innym pojęciem.
Idąc Twoim tokiem prawego myślenia powinniśmy zamknąć dział hard, pozamykać teatry współczesne, wypierdolić połowę programów telewizyjnych, zamknać youtuba. Bo przecież jest tyle materiałów, spektakli, zachowań, miejsc i wydarzeń, które można skojarzyć z pedałami.
Może czas zająć się czymś pożytecznym, a nie szukac wszędzie afer, spisków, ukrytego przekazu pedałów i lewactwa?