Niesamowicie przyjazna, 92-letnia pani gotuje różne pyszności z naturalnej marihuany i ma się świetnie a na pewno lepiej od palaczy chemicznego gówna z ulicy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zaś będzie pierdolenie o waszej roślince, ćpaniu, wolności i jak to jesteście bando debili doświadczona.
@Ulifont
A najbardziej pierdolisz ty, wielki doświadczony człowieczku!
usztafe napisał/a:
@Ulifont
A gdzie ja doświadczony, tzn. sądzę, iż jakby tak w realu się spotkać czy czyjeś racje wcielić w zycie to sądzę, że większość z was doznałaby sromotnej porażki, jednak mogę się mylić.
ulifont napisał/a:
Zaś będzie pierdolenie o waszej roślince, ćpaniu, wolności i jak to jesteście bando debili doświadczona.
Dupa cicho, smutna pizdeczko
voidinfinity napisał/a:
Dupa cicho, smutna pizdeczko
Narkus i złodziej bo każdy narkus to złodziej.
@up Przed "że" nie ma spacji. Won się uczyć, a nie pouczasz innych.
ulifont napisał/a:
Nie mogę tego zrobić, chyba,że ty będziesz pierwszy? To jak narkusik?
Ależ ja już podpisałem - nie wierzysz? Jak wypełnisz to ci się pojawi lista - i ja tam jestem
Ja pierdole coraz więcej gówna o ćpaniu. No ja pierdole wchodzi człowiek po ciężkim dniu pracy na sadistic kulturalnie się odchamić i co drugi post to jakiś szajs o tym jakie jaranie jest fajne. No kurwa gdzie krew, flaki, rasistowskie żarty i śmiertelne wypadki z rosji?
tak marycha jest zła bo od niej się zaczyna a kończy na wstrzykiwaniu butaprenu zmieszanego z ekstaza i LSD ( taki argument dają wszyscy przeciwko maryśce)... a ja się zastanawiam czemu jeszcze nie ma kampanii społecznej w której ktoś powie: "wypij jedno piwo, a skończysz w zaszczanej i zasranej bramie pijąc dyktę, ponieważ drodzy koneserzy alkoholu od piwa się zaczyna a potem to już krotka droga do zostania alkoholikiem"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów