mały krok dla człowieka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
HAL9000/2 napisał/a:
a jehowi nie zostali wybrani do głoszenia słowa bożego na marsie?
tak brakuje jechowych, szamana, głosiciela Wisznu i jego licznej rodzinki, lokalnych wierzeń chińskich, gościa od shinto, wierzeń indiańskich, voo-doo, religii afrykańskich, popa, inuickiego zaklinacza reniferów, kaznodziei, no i ten imam to sunnita, więc brakuje od szyitów, przekaz na pewno byłby kurwa czytelniejszy
PS jak odpaliłem na wiki hasło religie świata to można by do jutra tu dorzucać. Słyszeliście o czymś takim jak dżinizm? A nawet to ma kuźwa trzy różne odłamy
nowynick napisał/a:
przekaz na pewno byłby kurwa czytelniejszy
ależ się nie unoś, wiesz jak to jest; niechcący trafiłem w czuły punkt
HAL9000/2 napisał/a:
a jehowi nie zostali wybrani do głoszenia słowa bożego na marsie?
Oni dopiero po zamknięciu kapsuły zapukają i zapytają czy mogą wejść aby porozmawiać.
Dżinizm to mój dziadek wyznawał. Codziennie przynajmniej jedna szklaneczka ginu z tonikiem - dla zdrowia.
a buddystów po co?
Dobrze, że komuchów zostawili XD Teraz i ty możesz zostać wenezualczykiem <3
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów