Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam nadzieję że to co napisałeś to tylko niewinny żart (zwarcie pod deklem) i że naprawdę tak nie myślisz.
11 listopada jest dniem każdego Polaka, a ty chcesz wtedy iść i demolować nasz kraj. Nie ważne czy jest to cyrk przy Wiejskiej, tęcza na placu Zbawiciela, czy inny budynek.
Chcesz demolować niszczyć i psuć, to powybijaj sobie okna w mieszkaniu. Idą teraz chłodniejsze dni to zrozumiesz debilizm takiego zachowania.
Raczej ironia. Chodziło mi o okazanie postawy mediów oraz polityków, która to od razu przypisała grupę debili i chuliganów do "prawicy", "ruchów narodowych", czy "wysłanników pana Kaczyńskiego".
Raczej ironia. Chodziło mi o okazanie postawy mediów oraz polityków, która to od razu przypisała grupę debili i chuliganów do "prawicy", "ruchów narodowych", czy "wysłanników pana Kaczyńskiego".
ufff
Co do mediów, to zapewne każdy widział to zdjęcie :
Kevin z aparatem przy twarzy czeka, aż sęp, szykując się do ataku, rozłoży skrzydła. Taki obraz poruszyłby miliony, wyrył się w pamięci każdego człowieka, który zobaczyłby to zdjęcie. Byłby jak oskarżycielski palec wymierzony w każdego, kto bez opamiętania zanurza się w konsumpcyjnym stylu życia. We mnie, w Ciebie, w nich.
Ptaszysko jednak tylko obserwuje, ani drgnie. Jest cicho. Ta cisza musi być przerażająca, trudniejsza do zniesienia niż najbardziej natarczywy hałas. Carter po 20 minutach nie wytrzymuje napięcia i robi mniej efektowną fotografię niż planował. Nie szkodzi, to zdjęcie i tak wstrząśnie światem. Ten bezruch zapiera dech w piersi.
Jak widać fotograf jest w stanie patrzeć jak ktoś umiera aby mieć "dobry" materiał.
Puszczając wodzę fantazji (bo nie mam żadnych dowodów) można napisać że stacje medialne opłaciły przygłupów aby zrobiły jakieś rozróby. Dzięki temu mają robotę, mają dobry materiał itp itd.
Gdzieś czytałem fajny tekst, lecz niestety nie mogę go znaleźć. Dotyczył tego że w takich przypadkach trzeba patrzeć na to kto zyskał.
1)Co zyskał MN na tym że spalono budkę ? - minusy u Polaków za rozróby
2)Co zyskały media za spaloną budkę ? - miliony widzów przez bite dwa dni. A jak dobrze pociągną to i dłużej.
3)Co zyskał rząd za spaloną budkę ? - zwiększony atak Polaków na MN.
Można jeszcze tutaj dopisać Rosjan, Antifę, homoseksualistów, chuliganów itd.
ufff
Gdzieś czytałem fajny tekst, lecz niestety nie mogę go znaleźć. Dotyczył tego że w takich przypadkach trzeba patrzeć na to kto zyskał.
1)Co zyskał MN na tym że spalono budkę ? - minusy u Polaków za rozróby
2)Co zyskały media za spaloną budkę ? - miliony widzów przez bite dwa dni. A jak dobrze pociągną to i dłużej.
3)Co zyskał rząd za spaloną budkę ? - zwiększony atak Polaków na MN.
Można jeszcze tutaj dopisać Rosjan, Antifę, homoseksualistów, chuliganów itd.
Komuniści przykładowo lokalnych bandytów w latach 40 nazywali AKowcami, a AK bandytami. Podobnie robiono z Solidarnością oraz jej działaczami (tymi pierwszymi). Jeżeli reżim nie może lub nie potrafi pozbyć się niewygodnej, dla tego reżimu, grupy ludzi, czy ugrupowania, to stara się je zdyskredytować.
Jak wiemy w mediach w Polsce wiele do powiedzenia mają osoby z rodzin wywodzących się z Partii "czerwonych", tak więc czy przypadkiem stosowanie przez nich takich metod manipulacyjnych jak za PRLu?
[Z nieoficjalnych źródeł wiadomo, że przyjdzie ok 300 osób]
Z oficjalnych źródeł wiadomo, że huj mnie obchodzi ta demonstracja
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów