📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
level1989 brzmi lewacko
film ok tylko ja bym dała inny podkład moze pink floyd brick in the wall albo queen we will rock you
film ok tylko ja bym dała inny podkład moze pink floyd brick in the wall albo queen we will rock you
Dobry montaż i dobry research materiałów. Dużo fajnych nagrań których nie widziałam, na przykład moment przedarcia się chuliganów przez linę organizatorów. W mediach zarzucali ,że marsz był słabo zorganiozwany i słabo pilnowany. Ciekaw jestem czy Ci co tak gadają by powstrzymali taką bandę przed przedarciem się.
Ogólnie fajnie ułożone i z pomysłem. Wielkie zimne piwo dla autora.
Ogólnie fajnie ułożone i z pomysłem. Wielkie zimne piwo dla autora.
level1989 napisał/a:
no ile razy nie widzę patriotów wyrywających lewackie drzewo to mnie to niesamowicie bawi
Jakich patriotów? Patrioci, to grzecznie szli w marszu, niosąc biało-czerwone flagi. Te debile wyrywający drzewka i kostkę brukową to zwykli chuligani, nie mający prawa nazywać siebie patriotami. Oni mieli w dupie święto. Zależało im tylko na robieniu zadym. Kilku takich szmatławców psuje opinię wszystkim uczestnikom marszu.
Czekajcie kurwa na zemstę tęczy, bruku i drzew.
Dostaniecie wpierdol od entów, zostaniecie gejami i skończycie na bruku.
Patrioci.
Dostaniecie wpierdol od entów, zostaniecie gejami i skończycie na bruku.
Patrioci.
Zakazać tego marszu i niech każdy świętuje w domu z browarem. Chuj człowieka strzela jak co roku wstyd na świat się roznosi bo banda debili robi z pięknej tradycji jeden wielki burdel...
Wykorzystanie tego kawałka jest trochę nie nie na miejscu;D. Dla czego? Poczytaj o Beastie Boys.
Panowie chyba troche znadinterpretowali słowa piosenki...
Tak, jak tu napisano: to nie patrioci, tylko zadymiarze, którzy mają w dupie święto - liczy się tylko rozpierdolenie miasta i zadyma... A jak taki dostanie soczysty wpierdol od policji (która przecież sama zaatakowała, a on spokojnie stał i nic nie robił...) to wielkie żale wylewa przed wszelkimi możliwymi mediami... Wstyd mi, że tak piękne święto kojarzone jest na świecie z bandą debili - macie jedno wspólne z pedałami i kozojebcami: przynosicie hańbę...
dziwicie się? bo ja wcale. oni nie maja co robić, dla nich to forma rozrywki, jak w tym kraju można żyć? za 1300 zł? nie maja nic do stracenia. nie popieram ich, ale to wina rządu, tego ze nie mają wykształcenia, a przez kogo? przez nasz rząd. to dopiero początek, rewolucja jest blisko, i tak będzie codziennie w każdym mieście w Polsce. aż zjawi się ktoś go zaprowadzi porządek jak Piłsudski.
A potem taka banda idiotów ma czelność mówić, że każdy z nich to patriota. Chuje, nie patrioci.
Cytat:
Zakazać tego marszu i niech każdy świętuje w domu z browarem. ch*j człowieka strzela jak co roku wstyd na świat się roznosi bo banda debili robi z pięknej tradycji jeden wielki burdel...
No, bo to najważniejsze co inni o nas powiedzą. Pewnie ciapaci, którzy próbują obalić prawilną władzę w Syrii, są biednymi bojownikami o wolność
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów