Co do kary śmierci - powinni karać śmiercią wszystkich morderców, gwałcicieli i pedofilów. Ale nie rozumiem dlatego palaczy zielska zaraz wsadzac za kraty? Właśnie dlatego byłaby legalizacja. Jeśli by ktoś taki przesadzał, wysłaliby typa na odwyk i już. Tak samo jest z alkoholem. Mnóstwo jest alkoholików i niby wszystko jest ok?
@mizi Dziwne. Mam kilku kumpli, którzy jarają dużo i nigdy nie mieli do czynienia z innym gównem. Palą, palą i jakoś ta brama do ciężkich dragów im się nie otwiera.
Co do kary śmierci - powinni karać śmiercią wszystkich morderców, gwałcicieli i pedofilów. Ale nie rozumiem dlatego palaczy zielska zaraz wsadzac za kraty? Właśnie dlatego byłaby legalizacja. Jeśli by ktoś taki przesadzał, wysłaliby typa na odwyk i już. Tak samo jest z alkoholem. Mnóstwo jest alkoholików i niby wszystko jest ok?
Popieram kolegę w 100 %
Każdy ma swoje poglądy.
Co do legalizacji.
Jak dla mnie wystarczy tylko zmniejszenie kar za posiadanie (jakiś mandat np. powyżej 5g).
Pozwolenie na palenie w domu, zakaz w miejscach publicznych.
I co? Kurwa znalazłem kompromis waszych kłótni.
Co do Holandii...
Jest zakaz otwierania nowych Coffeeshop'ów, mogą zostać tylko te które są teraz.
Mieszkam w Holandii i ktoś tam wyżej powiedział że mieszkańcy Holandii nie palą dużo.
Młodzi ludzie palą w chuj i jeszcze więcej, ale rzadko ich widać w miejscach publicznych.
(oprócz oczywiście miejsc zapisanych w historii jako miejsca dla palaczy )
w np Utrechcie jest jedno takie miejsce gdzie po 21-22 wszyscy tam palą, piją i choć jest to miejsce publiczne, policja ma to w dupie, bo nie robią szumu. ;]
Sam byłem wczoraj w kofiku, zakupiłem smacznego Gibona z White Widow, którego spalę,
po czym wrócę na sadistica i będę śmiał się z waszych wypocin.
Peace dla palaczy. ;]
Nie rozmawiaj z debilem! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem!Ciekawe jaki byłby koszt zalegalizowanej marihuany... Po akcyzach itd. wcale nie zdziwiłbym się jakby był wyższy od tego obecnego nielegalnego poziomu
Nawet droższe było by lepsze. Bo miałbyś marihuanę, a nie tak jak teraz skuna.
No, chyba że sam sobie hodujesz i wiesz że nikt gówna do tego nie dodawał.
"Padłem na kolana wraz ze swym mistrzem i zacząłem odmawiać modlitwę, której nauczył nas nasz Pan, by dał mi siłę i umocnił w oddzielaniu ziarna prawdy od plewu spamu, offtopu i keyloggerów."Sam lubie palić i pale kilka razy w miesiącu...ale nie jestem za legalizacją.. Nie wyobrażam sobie 12-latków zapierdzielających ze skrętem po ulicy którego to blanta kupił im jakiś żul za browar...Znając Polskie społeczeństwo od razu rzuciliby się na to jak polityk na hajs..
Ale za to wyobrażasz sobie to jak 12 latek zapierdala z winem które kupił mu jakiś żuł za browar...
Jebani hipokryci, trujecie się alkoholem, a nam nie pozwalacie truć się maryśką...
Sadzić, palić, zalegalizować - tyle na temat.
@Fumar i zupełnie nic w tym co napisałem nie wydaje się Tobie przejaskrawione ? ;>
Sorry, możliwe, że nie ogarnąłem ironii
Ciekawe jaki byłby koszt zalegalizowanej marihuany... Po akcyzach itd. wcale nie zdziwiłbym się jakby był wyższy od tego obecnego nielegalnego poziomu
To chyba nie jest, aż tak istotne. Ważne, że wiedziałbyś, że palisz 1g a nie 0,6
Nie długo bedzie marsz wyzwolenia pedofili
Nie masz nic sensownego do powiedzenia? To na chuj się wpierdalasz?
no tak 'marychuana' zwana potocznie zieloną śmiercią, tysiące ludzi rocznie umiera z powodu przedawkowania lub powoduje wypadki pod jej wpływem, bramka do twardych narkotyków, tak jak w niektórych krajach arabskich posiadanie powinno być karane śmiercią, co z tego, że taki degenerat posiedzi rok w pudle, wyjdzie i dalej będzie ćpać! tylko obciąża państwo wydatkami na resocjalizacje która w przypadku takich wykolejeńców nie skutkuje, od razu do piachu z takimi!
ps
jak czytam niektóre komentarze to jestem za przymusową eutanazja
blagam cie kurwa, powiedz mi ze to byla ironia, blagam
nie chce wierzyc ze tak popierdolone malpy chodza po ziemii
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów