18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
pepik29 2010-06-11, 1:46 3
i nie tylko marycha,białko też.przynajmniej małolaci nie wciągaliby jakiś kraszonych gówien od cwaniaków
Zgłoś
Stew 2010-06-11, 2:22 20
Wczoraj oglądałem program w TV o włoskiej mafii, która zapuszcza korzenie w Polsce (podobno idealny grunt, by handlować herą i koką). I redaktor włoski (którego ta mafia ściga, bo on pokazuje światu jej oblicze) opowiadał, że JEDYNĄ rzeczą, którą rządy w całej Europie powinny zrobić jest liberalizacja polityki narkotykowej.

Czyli - legalizacja między innymi miękkich narkotyków. Ja jestem za. Dlaczego? A no dlatego, że jak ktoś chce - to i tak dostanie to co chce, a tak - przynajmniej byłoby bezpieczniej i przede wszystkim LEGALNIE.
Zgłoś
pepik29 2010-06-11, 3:01 1
Fumar napisał/a:

Wczoraj oglądałem program w TV o włoskiej mafii, która zapuszcza korzenie w Polsce (podobno idealny grunt, by handlować herą i koką). I redaktor włoski (którego ta mafia ściga, bo on pokazuje światu jej oblicze) opowiadał, że JEDYNĄ rzeczą, którą rządy w całej Europie powinny zrobić jest liberalizacja polityki narkotykowej.

Czyli - legalizacja między innymi miękkich narkotyków. Ja jestem za. Dlaczego? A no dlatego, że jak ktoś chce - to i tak dostanie to co chce, a tak - przynajmniej byłoby bezpieczniej i przede wszystkim LEGALNIE.

no właśnie o to mi chodziło,tylko na nocce nie raz słow braknie
Zgłoś
J................y 2010-06-11, 5:45 7
jebcie się w łeb jeśli chcecie zalegalizować ten shit. Już widzę jak lecicie kurwa jarać zaraz po legalizacji. Wszystkie pierdolone dzieci walke o legalizacje traktują jako priotytet swojego życia a nigdy nie widzieli tego gówna na oczy. Nie mogę słuchać tych tępych wypowiedzi kurwa. Naprawdę mi przykro
Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2010-06-11, 6:44 1
Jagcy słuchaj ten shit co my mamy w polsce to co innego a inna sprawa to jest np w holandi moja ciotka tam pojechała . I teraz co tydzień w niedziele siada sobie na balkonie czyta książkę i jara sobie blanta od 6 lat . I nic jej nie jest a mam tu kumpla który jara trawę stąd od jakiegoś typa kupuje . I ma tak zjebany łeb że jak się do niego mówi a on się wiesza i za 10 minut ponownie się z toba wita .
Zgłoś
c................a 2010-06-11, 7:56 25
Jangcy napisał/a:

jebcie się w łeb jeśli chcecie zalegalizować ten shit. Już widzę jak lecicie kurwa jarać zaraz po legalizacji. Wszystkie pierdolone dzieci walke o legalizacje traktują jako priotytet swojego życia a nigdy nie widzieli tego gówna na oczy. Nie mogę słuchać tych tępych wypowiedzi kurwa. Naprawdę mi przykro

Jebnij się sam w ten katolicki moher. Co ci to przeszkadza? Co, wolisz by jarali chemię, po cichu? Ten co nie będzie chciał jarać, nie będzie jarał. Ten co będzie to będzie. A to że kurwa ciebie będzie w umysł bolało to (bo nie w oczy, bo pewnie nawet nie zobaczysz tego), to tylko twój skurwysynizm. Jakoś alkohol nie jest dozwolony dla młodzieży poniżej 18 roku życia, a wychodzi jak wychodzi...
Zgłoś
boocheno 2010-06-11, 8:02 4
najciekawsze wypowiedzi osób, które ledwo na oczy widzą

NO BASS NO FUN

aha, no i :
facebook.com/pages/phase2phase/109268672575439?ref=ts&fref=ts
Zgłoś
niejakub 2010-06-11, 9:26 2
Każdy jest wolny, gwarantuje to konstytucja, a moja molność kończy się w momencie ingerencji w czyjąś. Są FUN SHOPY? Jakoś nie widać tłómów a ryje czape ten shit gorzej niż nielegal. Pozdro 4 all.

karwa TŁUMÓW miało być:pp
Zgłoś
kys88 2010-06-11, 9:29 10
Dzięki tym ludziom przekonałem się ,ze jednak zielone - to nie jest dobra rzecz

Banda otępionych brudasów,żydów (4:10) oraz cwoków.
No cóz,obóz pod oświęcimiem juz mamy,krematorium sie zbuduje.. no to do dzieła !

Zgłoś
d................a 2010-06-11, 10:15
ooo nawet Fidel Castro przyjechał
Zgłoś
Stew 2010-06-11, 11:59 7
OMG, jak mnie wkurwiają takie typy jak Jangcy. Trochę kultury buraku. To po pierwsze. Po drugie powiedz mi czy w Holandii wszyscy popierdalają codziennie jarać? Nie. Większość palaczy to turyści.

Nie wiem do kogo odnosisz się mówiąc o priorytecie legalizacji zielska. W ogóle Twoja wypowiedź ni chuja nie trzyma się kupy. Ja chce legalizacji, bo kto chce kupić - to kupi i tak, i chuj będzie go obchodziło, że jest delegalizacja. Ja wolałbym legal, bo mimo, że palę raz na ruski rok, to jednak wiedziałbym co palę.

Każdy ma swój rozum i sam decyduje o swoim życiu. Wiadomo - są napaleni popierdoleńcy, którzy nie potrafią się ogarnąć, dlatego cannabis powinien być zalegalizowany od 21 roku życia. Ja tam bym poczekał
Zgłoś
Basika063 2010-06-11, 12:50 1
Żal mi tych wypowiadających się palantów. Miałam znajomych, którzy zaczynali od marychy i skończyli na cmentarzu...
Zgłoś
Stew 2010-06-11, 13:05 34
Fajnych miałaś znajomych
Zgłoś
czarnylelo 2010-06-11, 13:06 3
Sam lubie palić i pale kilka razy w miesiącu...ale nie jestem za legalizacją.. Nie wyobrażam sobie 12-latków zapierdzielających ze skrętem po ulicy którego to blanta kupił im jakiś żul za browar...Znając Polskie społeczeństwo od razu rzuciliby się na to jak polityk na hajs..

:::::::::DEMON DAYS:::::::::
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów