Czyli - legalizacja między innymi miękkich narkotyków. Ja jestem za. Dlaczego? A no dlatego, że jak ktoś chce - to i tak dostanie to co chce, a tak - przynajmniej byłoby bezpieczniej i przede wszystkim LEGALNIE.
Wczoraj oglądałem program w TV o włoskiej mafii, która zapuszcza korzenie w Polsce (podobno idealny grunt, by handlować herą i koką). I redaktor włoski (którego ta mafia ściga, bo on pokazuje światu jej oblicze) opowiadał, że JEDYNĄ rzeczą, którą rządy w całej Europie powinny zrobić jest liberalizacja polityki narkotykowej.
Czyli - legalizacja między innymi miękkich narkotyków. Ja jestem za. Dlaczego? A no dlatego, że jak ktoś chce - to i tak dostanie to co chce, a tak - przynajmniej byłoby bezpieczniej i przede wszystkim LEGALNIE.
no właśnie o to mi chodziło,tylko na nocce nie raz słow braknie
jebcie się w łeb jeśli chcecie zalegalizować ten shit. Już widzę jak lecicie kurwa jarać zaraz po legalizacji. Wszystkie pierdolone dzieci walke o legalizacje traktują jako priotytet swojego życia a nigdy nie widzieli tego gówna na oczy. Nie mogę słuchać tych tępych wypowiedzi kurwa. Naprawdę mi przykro
Jebnij się sam w ten katolicki moher. Co ci to przeszkadza? Co, wolisz by jarali chemię, po cichu? Ten co nie będzie chciał jarać, nie będzie jarał. Ten co będzie to będzie. A to że kurwa ciebie będzie w umysł bolało to (bo nie w oczy, bo pewnie nawet nie zobaczysz tego), to tylko twój skurwysynizm. Jakoś alkohol nie jest dozwolony dla młodzieży poniżej 18 roku życia, a wychodzi jak wychodzi...
Banda otępionych brudasów,żydów (4:10) oraz cwoków.
No cóz,obóz pod oświęcimiem juz mamy,krematorium sie zbuduje.. no to do dzieła !
Nie wiem do kogo odnosisz się mówiąc o priorytecie legalizacji zielska. W ogóle Twoja wypowiedź ni chuja nie trzyma się kupy. Ja chce legalizacji, bo kto chce kupić - to kupi i tak, i chuj będzie go obchodziło, że jest delegalizacja. Ja wolałbym legal, bo mimo, że palę raz na ruski rok, to jednak wiedziałbym co palę.
Każdy ma swój rozum i sam decyduje o swoim życiu. Wiadomo - są napaleni popierdoleńcy, którzy nie potrafią się ogarnąć, dlatego cannabis powinien być zalegalizowany od 21 roku życia. Ja tam bym poczekał