📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cwel i tyle! Zamiast się wziąść do pracy, siedzi i nagrwa nikomu nie potrzebne scierwo! IDŹ PRECZ!!!!! KABZDZIOCHO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Showmaster napisał/a:
Cwel i tyle! Zamiast się wziąść do pracy, siedzi i nagrwa nikomu nie potrzebne scierwo! IDŹ PRECZ!!!!! KABZDZIOCHO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co do filmiku, dobrze gada, polać mu ; d
Cicho! Twórca przemówił!
No i co z tego, że kopiują i wklejają chodzi o to, że możesz mieć te Twoje wszystkie "pojebane" obrazki na jednej stronie, W Twoim wieku mało ludzi wchodzi na taką stronę bo nie ma takiego poczucia humoru. Faktem jest, że niektóre kwejki są zbyt wulgarne i bez sensu ale w końcu zawsze są rzeczy lepsze i gorsze.
Kwejk'a przeważnie przeglądają Gimbusy lub też osoby siedzące non stop w domu przed kompem i przeglądają to z nudów, zamiast gdzieś wyjść, Tak sam też teraz siedze przed kompem, ale moje życie nie toczy się tylko przed komputerem.
Ty na przykład poruszasz temat bardziej znanych stron po to byś miał wiekszą oglądalność, jesteś tak zwanym wysysaczem, To tak do tego Pana
Kwejk'a przeważnie przeglądają Gimbusy lub też osoby siedzące non stop w domu przed kompem i przeglądają to z nudów, zamiast gdzieś wyjść, Tak sam też teraz siedze przed kompem, ale moje życie nie toczy się tylko przed komputerem.
Ty na przykład poruszasz temat bardziej znanych stron po to byś miał wiekszą oglądalność, jesteś tak zwanym wysysaczem, To tak do tego Pana
suchy945 napisał/a:
kirek4 napisał/a:Oby to nigdy się nie stało z naszym sadisticem !
To już się dzieje
To już się stało.
Dante69 napisał/a:
Czy gdy słyszyszycie tego typu tyrady o wszechobecnych debilach, nie pojawia się jakaś mała iskierka zrozumienia że to właśnie o mnie może chodzić.
Tak, zdecydowanie czytając zdanie, które napisałeś, pomyślałem; "Tak, to właśnie o Dantego69 może chodzić."
:obrazek pszczoły adolfa hitlera, nie wiem jaki jest kod:
To jest tak zwany syndrom pustej głowy, braku pomysłów, kreatywności, myślenie stereotypowe itp. Spoglądając na same tagi do tego filmiku stwierdzić można, że kwejk to jeden wielki syf dla gimnazjalistów, którzy nie mają co w domu robić. Kopiowanie i wklejanie tego samego to czynność poniżej poziomu, ale nie przeszkadza to w tym, żeby ludzie dawali łapkę w górę, łapka za łapką i tych łapek się nazbiera sporo.
Udziałowcem Sadistic.pl i Kwejk.pl jest jeden i ten sam inwestor.
Jak typa nie lubię to tym razem dobrze mówi. Kwejk dla gimbusów o kreatywności ameby. Skopiuj z 9gaga czy 4chana, wklej "chuj" i czekaj na pedalskie lajki.
Dzieci fejsbuka.
Jak typa nie lubię to tym razem dobrze mówi. Kwejk dla gimbusów o kreatywności ameby. Skopiuj z 9gaga czy 4chana, wklej "chuj" i czekaj na pedalskie lajki.
Dzieci fejsbuka.
Showmaster napisał/a:
Czemu 22 lata temu Katarzyny nie było
Jak ja mam traktować poważnie faceta, który ma na imię Martin?!
To jakiś żart, "kurwa"?
To jakiś żart, "kurwa"?
Jak dla mnie sadol, czy kwejk to jeden chuj od wprowadzenia piw. Naleciało się dziadostwa co jakąś radość odczuwa po dostaniu wirtualnego karmi i wrzuca po 50 filmików dziennie, które z głównym założeniem tego portalu mają tyle wspólnego co ja z baletem. Dodatkowo już za zwykłe nazwanie czekoladowych ludzi "czarnuchami" dostaje się ostrzeżenie, w końcu na cygańskie kurwy będziemy musieli pisać pracofobicy. A zgryźliwe i w miarę inteligentne sprzeczki w komentarzach skończyły się z napływem polonistów, którzy w życiu wypracowania na kartce w kratkę nie oddali, a szczytem riposty jest usiłowanie wmówienia, że wrzucony filmik, czy zdjęcie dotyczy samego autora, a od czasu do czasu znajdzie się co inteligentniejszy zgrywus cisnący : chyba ty (zaznaczając w nawiasie, że specjalnie ty z małej), twoja stara itp.
Więc następnym razem jak będziesz przechadzał się po gimbazie na przerwie nie czuj się lepszy od innych bo siedzisz tu, a nie na kwejku bo od dawna to już jeden i ten sam chuj.
Więc następnym razem jak będziesz przechadzał się po gimbazie na przerwie nie czuj się lepszy od innych bo siedzisz tu, a nie na kwejku bo od dawna to już jeden i ten sam chuj.
@up - święta prawda.
Jeszcze rok i za "chuja" będą na sadisticu banować. Niestety - ostatnia przyzwoita ostoja wolności słowa i wolnych, nieskażonych cenzurą materiałów audio-wizualnych sprzedała się kwejkowi.
Popatrzmy na czarne filmy:
- jakiś chujowy baoab pracujący u szymona ( sadistic.pl/euro-2012-zapraszamy-hiszpanow-vt115720.htm )
- przeróbka mięsnego jeża ( sadistic.pl/klejnuty-bende-go-zjad-vt115689.htm )
- nie mogący się wysłowić napakowany idiota ( sadistic.pl/anna-wendzikowska-wkrecona-przez-pudziana-vt115661.htm )
- mentalny prawiczek w akcji ( sadistic.pl/uliczny-kombajn-sex-tasmy-vt115619.htm )
I inne justiny bibery, słodkie kociaki, składanki z youtube'a, wideo z wykopu...
To jest gówno z którym należy walczyć. Natomiast gloryfikujmy:
sadistic.pl/niski-i-wysoki-vt115603.htm
sadistic.pl/pan-zlodziej-vt115622.htm
sadistic.pl/hokejowy-headshot-vt115527.htm
BO TO JEST PRAWDZIWY, STARY I DOBRY SADISTIC.
tl;tr dla gimbazy: <a href="http://samosia.pl/"...
Jeszcze rok i za "chuja" będą na sadisticu banować. Niestety - ostatnia przyzwoita ostoja wolności słowa i wolnych, nieskażonych cenzurą materiałów audio-wizualnych sprzedała się kwejkowi.
Popatrzmy na czarne filmy:
- jakiś chujowy baoab pracujący u szymona ( sadistic.pl/euro-2012-zapraszamy-hiszpanow-vt115720.htm )
- przeróbka mięsnego jeża ( sadistic.pl/klejnuty-bende-go-zjad-vt115689.htm )
- nie mogący się wysłowić napakowany idiota ( sadistic.pl/anna-wendzikowska-wkrecona-przez-pudziana-vt115661.htm )
- mentalny prawiczek w akcji ( sadistic.pl/uliczny-kombajn-sex-tasmy-vt115619.htm )
I inne justiny bibery, słodkie kociaki, składanki z youtube'a, wideo z wykopu...
To jest gówno z którym należy walczyć. Natomiast gloryfikujmy:
sadistic.pl/niski-i-wysoki-vt115603.htm
sadistic.pl/pan-zlodziej-vt115622.htm
sadistic.pl/hokejowy-headshot-vt115527.htm
BO TO JEST PRAWDZIWY, STARY I DOBRY SADISTIC.
tl;tr dla gimbazy: <a href="http://samosia.pl/"...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów