📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nagadał się pacjent o tym co każdy wie i gimbaza zadowolona. Pierdolenie o tym o czym się wie, bądź o tym co jest nierealne jest nagradzane w tym kraju wystarczy spojrzeć na rząd lub celebrytów wszelakiej maści. Jean Cocteau kiedyś powiedział słowa aktualne bardzo też dziś: Dramatem naszej epoki jest to, że głupota zabrała się do myślenia. No i mamy idiotów u władzy, idiotów w służbie zdrowia, nawet w sklepie, nawet w sąsiedztwie, a w internecie to już jakaś plaga, nie, niestety do tej grupy się nie zaliczam jakby ktoś mógł się dojebać . Tak więc nie nagrywam filmiku, gdzie wyskoczę i powiem jaka to kapa na joe monster, kwejku czy innym chujku, że tam takie czy inne komentarze, bo nic nowego bym nie odkrył, bo wystarczy wejść na jakąkolwiek stronę i poczytać komentarze, żeby zauważyć jaka masa jest idiotów, a część jajcarzy, którzy nie mają co z czasem zrobić to komuś pojadą ot tak lub zwyczajnie gówniarstwa masa, którzy gówno wiedzą o życiu a mają czelność zabierać głos czasem w poważnym temacie nie mając zupełnie o tym pojęcia. Gadanie o tym, że tyle idiotów, jak piszą na necie itp. to tak jakbym napisał, że ziemia jest okrągła i jest dzień i noc, a doba ma 24h, no idiotów by to zainteresowało, podobnie jak ten filmik, a śmieszny jest ten typ podobnie jak Drozda-pewnie śmieszy kogoś Drozda więc i pewnie on.
A poza tym to sadistic to się zrobił już kurwa kwejk, joe monster i demotywatory w jednym-ot tak na marginesie. wrzucanie słitaśnych zwierzątek, dzieciaczków ooo jakie to sweet jeszcze słitaśne fotki w lustrze sobie powrzucajcie co niektórzy w profile, a tło sadistica zmieni się na róż niebawem
A poza tym to sadistic to się zrobił już kurwa kwejk, joe monster i demotywatory w jednym-ot tak na marginesie. wrzucanie słitaśnych zwierzątek, dzieciaczków ooo jakie to sweet jeszcze słitaśne fotki w lustrze sobie powrzucajcie co niektórzy w profile, a tło sadistica zmieni się na róż niebawem
ej ja nie chce wam nic mowic ale twórca kwejka jest wspolwlaścicielem sadistica
Osoby które pragną zobaczyć przyszłość naszej cywilizacji, polecam obejrzeć film pt. "Idiokracja" (Idiocracy 2006). Świętnie ukazuje dalsze konsekwencje, wynikające z obecnej rozrywki i stylu życia.
matiosno napisał/a:
ej ja nie chce wam nic mowic ale twórca kwejka jest wspolwlaścicielem sadistica
Między kwejka i jest zabrakło Ci słowa "niestety"
Józef Ka. napisał/a:
Osoby które pragną zobaczyć przyszłość naszej cywilizacji, polecam obejrzeć film pt. "Idiokracja" (Idiocracy 2006). Świętnie ukazuje dalsze konsekwencje, wynikające z obecnej rozrywki i stylu życia.
Oglądałem . No faktycznie tak się zaczyna dziać, coraz płytsza rozrywka i coraz to większym gównem człowiek się zadowala. Pasie się ludzi gównem i łykają to jak ciepłe buły. Coraz mniej się myśli, społeczeństwo konsumentów, łykają wszystko co się nawinie, bezmyślny owczy pęd. Już u nas jest coś takiego jak amerykanizacja społeczeństwa, półgłówki żrące hamburgery, tylko żyją żeby żreć...
To sobie znajdźcie poważne strony. Wkurwiają mnie osoby co chcą innym narzucać własne zdanie. To takie dorosłe wychlać 10 piw i obrzygać się, ale obrazek z napisem "CHUJ" to już bezmózgowie i kretyństwo. Ciekawe ile razy on wypisywał bluzgi czy rysował kutasy. Od zawsze tak było, kwejk to nie jedyna strona tego typu. I nie należy mówić na jej podstawie że to tylko jara młodzież, od czasu do czasu trzeba wyłączyć mózg. Zachowujecie się jak stare dziady.
sadistic.pl/poniosl-go-melanz-vt115674.htm to jest kretyństwo właśnie tzn. że zamiast pomóc koledze to głupio się śmieją i wrzucają to do internetu.
sadistic.pl/poniosl-go-melanz-vt115674.htm to jest kretyństwo właśnie tzn. że zamiast pomóc koledze to głupio się śmieją i wrzucają to do internetu.
Najciekawsze jest to, że dorosły facet zajmuje się takimi pierdołami a innych wyzywa od debili. Jakie on musi mieć nudne życie....
Lechowicz?Aaaa...To ten koleś który zbłaźnił się filmikiem "Martin mutuje chomika"
@cerberus - sadistic był taką "poważną" stroną dopóki nie zniszczyły go neo kiddies, trololo wrzucę film z youtube'a i ps3>xbox ppl. Może my zachowujemy się jak stare dziady ale nazwa portalu zobowiązuje. Kiedyś działało to na takiej zasadzie - na harda świetne, naprawdę hard filmy. Czarne filmiki służyły do stłuczek, wymuszeń drogowych, bolesnych faili, bab za kierownicą itp. Teraz czarne filmiki można by nazwać "krejzi samosia".
PS: Teraz jak wrzucisz na harda martwego kolesia to Twój materiał będzie usuwany, tak to wszystko się zmienia...
PS: Teraz jak wrzucisz na harda martwego kolesia to Twój materiał będzie usuwany, tak to wszystko się zmienia...
tak już jest w tych czasach, że gówno najbardziej się sprzedaje.
Kurwa, pierwszy vlog zrobiony o kwejku który nie reprezentuje intelektualnego poziomu tegoż portalu. Szacun dla autora. Mądrze mówi, co w internecie nie jest częstym zachowaniem.
prawda... byłem w tatrze po angielsku to jak głupi siedziałem, kiedy wszyscy się śmieli ze słów "FUCK" i "BITCH", kiedy ja nie ;(
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów