📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co chuj idiota zaliczył bełta ale kurwa dalej ciśnie coś mi się zdaje ze w przyszłości nabawi się wielu kontuzji...
Tylko frajer całą siłownię zarzygał i będzie smród. Wielki herkules od siedmiu boleści ja pierdole.
Martwy ciąg to absolutny pewniaczek na problemy z kręgosłupem. Nie warto.
Co za skunks obrzygany!
fajny krawat
Manolito666 napisał/a:
niby czemu jeśli prawidłowo wykonany? Swoją drogą na siłke nie chodzi się z pełnym żołądkiem
ten film przypomnial mi jak bedac w wojsku porzygalem sie do maski pgaz
Jak by poszło w drugą stronę było by zabawniej.
nie ma to jak nawpierdalac sie maka czy kebsów i potem cisnać na silke
Nażreć się i iść na siłownie to trzeba być totalnym zjebem. Dobrze, że puścił pawia, bo inaczej poszdłby użyźniać glebę po pęknięciu żołądka.
Manolito666 napisał/a:
W prawidłowo wykonanym martwym ciągu kręgosłup praktycznie się nie rusza.
No chłop się starał, wyszło słabo. Nie hejtować padały co wam baba przestawia meble bo macie rękę jak dziecko z podstawówki. Dobre ćwiczenia i wiedza o tym powoduje mniej kontuzji i siłę. A mięśnie stabilizują stawy, to jest dobre nie tylko jak paleciakiem tira rozładowujecie, ale jak kogoś trzeba w mordę pierdolnąć albo latem na plaży kawałek mięśnia pokazać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów