📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
bardzo dobry filmik. ukazuje skale tego z czym musi się mierzyć kierowca ciężarówki. wniosek? ludzie uważajcie sami na siebie, kierowca tira nie zawsze was zauważy! choćby bardzo się starał.
Są takie barany co nawet w Cinquacento mają martwy punkt
Musicie uruść żeby to zrozumieć
Hehe. Szybko ustawili manekiny jak wysiadał z Tira. Mnie nie oszukają
martwy peleton raczej
To już lekką manipulacją zalatuje. Po pierwsze to ma już lekko skręconą kabinę w lewo, a po drugie lusterka są nieodpowiednio ustawione, bo po co mu patrzeć na bok naczepy
Kurwa...
Potrafimy zaglądać do galaktyk oddalonych o miliony lat świetlnych stąd, budować bomby atomowe, pakować miliardy tranzystorów na kilku cm2, a nikt nie wpadł jak usprawnić jebane lusterka w tirach ??!!
Potrafimy zaglądać do galaktyk oddalonych o miliony lat świetlnych stąd, budować bomby atomowe, pakować miliardy tranzystorów na kilku cm2, a nikt nie wpadł jak usprawnić jebane lusterka w tirach ??!!
@the1funky Mówisz jak polityk. Pierwsze i drugie to tak naprawdę jedno (skręcona kabina = widzisz bok naczepy), ale ciemna masa i tak to łyknie Poza tym tiry bardzo często się tak ustawiają do skrętu, więc nie manipuluj obwieszczając manipulację.
Lusterka są dobrze ustawione, weźcie pod uwagę to, że ten tir 'zamierza skręcić'
„Praca kierowcy TIR-a jest bardzo ciężka. Nic, tylko wrzucasz bieg i kolejny bieg i kolejny bieg, zerkasz w lusterka... mordujesz prostytutkę... zmieniasz bieg, zerkasz w lusterka, znów mordujesz...”.
J. Clarkson
J. Clarkson
Lusterka ma dobrze ustawione ale w takich lusterkach nie zobaczy się przedniego koła (w tym przypadku pod pasażerem) służy do tego inne lusterko które skierowane jest bezpośrednio w dół, oczywiście nie każda ciężarówka takie ma, wiem coś o tym bo mam doświadczenie na takich samochodzikach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów