Wg opisu co roku w gęstych drzewach Brazylii przy ulicy jakieś egzotyczne ptaszki miały swoją kolonię lęgową, miejsce było dobrze oznakowane aby każdy kierowca zwolnił przed przejazdem. Jeden da Silva totalnie to zignorował doprowadzając do śmierci kilkadziesiąt ptaszków
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Normalnie holokaust. Pewnie teraz pozostałe ptaszki będą się domagać polskich kamienic
@up matko bosko jakie tym masz gówno w głowie
-Ernest Hemingway
(...)miejsce było dobrze oznakowane aby każdy kierowca zwolnił(...)
To nie wiem czy taniej postawić w chuj znaków - pomimo świadomości, że w końcu wydarzy się sytuacja jak na filmiku - niż takie drzewo wyciąć/przesadzić?
Nie byłaby to aż tak
kosztowna inwestycja, a nieświadome zwierzęta mogłyby zadomowić się w bezpieczniejszym miejscu.
Jak te ptaki mogą tak spokojnie się wylęgiwać kiedy w Polsce łamana jest konstytucja?
Pozostałe ptaszki się zradykalizują i też zaczną nakurwiać w ludzi tirami
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów