📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja pierdolę, co ona zeżarła, że ją tak nadęło?
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Keczup i musztarda?
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
To jedyny sposób na uratowanie zwierzęcia w przeciwnym wypadku po prostu wybuchnie żołądek.
Chyba bobu się nawpierdalała.
Ja ze wsi nie jestem (no dobra Raszyn to formalnie "wieś" ), ale kiedyś mojej żonie zdechła tak krowa, nawpierdzielała się ponoć mokrej trawy i rozerwało ją od zewnątrz. Znaleźli ją w pobliżu rzeki dosłownie jakby dynamit pożarła. Niby cztery żołądki, a trochę wody i do piachu.
Ło kurwa! Jak puści takiego bącura to zwieje stodołę razem z chałupiną!
-Ernest Hemingway
Ja ze wsi nie jestem (no dobra Raszyn to formalnie "wieś" ), ale kiedyś mojej żonie zdechła tak krowa, nawpierdzielała się ponoć mokrej trawy i rozerwało ją od zewnątrz. Znaleźli ją w pobliżu rzeki dosłownie jakby dynamit pożarła. Niby cztery żołądki, a trochę wody i do piachu.
Dobra, dobra... Wszyscy wiemy, że mowa tutaj o żonie a nie o krowie
Sadol uczy, sadol bawi. Teraz wiem, dlaczego nie powinno się popijać posiłków
jeśli chodzi o przysłowia to w moich terenach popularnę jest ,że "wzdęło jak krowę po liściach " dlatego ,że liście np. z buraków cukrowych szybko fermentują . Przebijanie trokarem powinno być ostatecznością bo bardzo często dochodzi do róznych powiłkań po tym zabiegu , nie mam dużej praktyki ale u mnie podczas wzdęcia żwacza udało się odprowadzić gazy sondą . Żwacz to takie centrum dowodzenia krowy więc najlepiej jest dbać o prawidłowo zbilansowaną dawkę pokarmową aby nie dopuszczać do takich sytuacji
ciekawe co by się stało gdyby przyłożyć ogień. ciekawe czy wtedy z otworu wydobywałby się płomień
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
W żwaczu krów produkuje się metan. Za pośrednictwem tych samym mikroorganizmów działają biogazownie (obiekty do celowej produkcji biogazu). Zatem... jak by podstawić tej krówce zapalniczke teraz to cała szopa poszłaby w pizdu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów