📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Nie ma już świętości na tym świecie... spedaliłeś mój ulubiony przedmiot
… sarkazmu się chwyta.
taka krągła to zdecydowanie damska pupka, więc matematyka znalazła po prostu dodatkowe zastosowanie
nowynick napisał/a:
taka krągła to zdecydowanie damska pupka, więc matematyka znalazła po prostu dodatkowe zastosowanie
w dzisiejszych czasach gdy kobiety potrafią wyglądać jak faceci a "mężczyźni" jak kobiety to wcale nie koniecznie to musi być damska pupka ...
trzeba mieć łeb żeby takie coś zrobić szacun
Jaranie się matematyką to pedalstwo, a wszystkie całki i granice to ciota i chuj.
Jak będę chciał wykopać basen, to zabierz szwagra, dam wam łopaty.
Ja pierdole, "dorośli" faceci kłócący się czy kurwa narysowana dupa jest męska czy damska
kurczę, już myślałem że będzie coś z serii sadistic uczy i bawi, a to tylko chuj ruchający dupę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów