📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Babka chyba z tego portalu
Na końcu fajne 3 dupeczki.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Wesoła Babeczka oby córki miały poczucie humoru po matce a nie sztywne z kijem w dupie
janlew napisał/a:
Luźna babka, ale jak dla mnie to żaden milf (Mom I'd Like to Fuck). Nawet po flaszce bym się nie skusił.
Dzięki za wyjaśnienie skrótu milf!
Ja też dziękuję. To ważne.
W jego przypadku to incell, chociaż w sumie ja też nie chciałbym się takim przeterminowanym pasztetem upierdolić.
Pralpunkt napisał/a:
Wesoła Babeczka oby córki miały poczucie humoru po matce a nie sztywne z kijem w dupie
Ale z czymś innym czemu nie
Może przypomnę znaczenie słowa MILF: en.wikipedia.org/wiki/MILF
MILF (/mɪlf/, as if read as "milf") is an acronym that stands for "Mother I'd Like to Fuck
Ten wieloryb nie kwalifikuje się żeby ją zahaczyć harpunem.
MILF (/mɪlf/, as if read as "milf") is an acronym that stands for "Mother I'd Like to Fuck
Miecz napisał/a:
Może przypomnę znaczenie słowa MILF:
Z tych trzech co tam stały to ta po lewej mocniej do mamusi podobna... albo pozostałe skręcił inny śrubokręt
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów