📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
i kurwa mać zawsze baba może sobie usprawiedliwić taki czyn jakąś depresją i będą się nad tym spuszczać dyskutować a i jeszcze winić męża. gdy facet odpierdoli takie cos, nikt o nic nie pyta
Ej no kurwa akcja podobna jak z filmu zbaw nas ode złego tylko że tam chyba były kotki a i film też chyba był na faktach.
piasekmaster napisał/a:
ja nie rozumiem , czy ludzie naprawdę są takimi świniami, przecież jest tabliczka w każdym zoo , nie karmić zwierząt
Mibor napisał/a:
Chuja widac, wiec spierdalaj z takim hardem
Ale to nie jest na hardzie synku. Popierdoliły ci się działy czy na wzrok już padło po denaturacie?
croyna napisał/a:
i kurwa mać zawsze baba może sobie usprawiedliwić taki czyn jakąś depresją i będą się nad tym spuszczać dyskutować a i jeszcze winić męża. gdy facet odpierdoli takie cos, nikt o nic nie pyta
Bo faceci są odpowiedzialni. Jak zabił, to znaczy, ze chciał. Nam nic nie odpierdala,.
baronturbina napisał/a:
Moja stara tez próbowała, ale była najebana i dzieci pomyliła.
Hahah jesteś zwycięzcą
Mazi118d napisał/a:
Niedźwiedzia matka mądrzejsza od madki patusiary
Bo to odkrycie Ameryki że zwierzę mądrzejsze od człowieka jest
misiek wyczul ze bombelek byl karminy byle czym ,wiec tylko powachal i se poszedl.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów