Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A wy na swoje stare narzekaliście, bo wam nie chciały wafelka kupić za gówniaka....
ja nie rozumiem , czy ludzie naprawdę są takimi świniami, przecież jest tabliczka w każdym zoo , nie karmić zwierząt
jakieś info czy misiowi nie zaszkodziło? a tak poważnie to k🤬e do wora wór do fosy z krokodylami
Nie dziwię się mężusiowi, że sp🤬olił od psychicznej suki a po takim czymś nie zdziwiłbym się jakby ją zaj🤬.
Czytalem o tym. Misio okazał sie inteligentniejszy od mamusi. Obwąchał gówniaka i odszedl w p🤬du. Po chwili pracownikom udalo sie zwabic misia do klatki. Gówniak z krwiakiem wewnatrz czaszki pojechal do szpitala.
Niedźwiedź okazał się lepszy od madki i nie zrobił dziecku krzywdy.
Mogła się sama k🤬a rzucić.
Misiek ja obwachal i se poszedł. Coś w stylu akcji z gorylem Harambe kilka lat temu.
OpenStreetMaps napisał/a:
A ja się pytam jaki był finał ? Bo świat zwierząt nieraz mnie zaskakuje i wcale nie zdziwił bym się gdyby niedźwiedź okazał się lepszy od madki.
Misiek ja obwachal i se poszedł. Coś w stylu akcji z gorylem Harambe kilka lat temu.
Głupia szmata,nie matka. Ale miś krzywy nie zrobił , dziecko udało się wyciągnąć.
4. Czcij ojca swego i matkę swoją.
Tu chyba nie będzie miało zastosowania
Tu chyba nie będzie miało zastosowania
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie