📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A wy na swoje stare narzekaliście, bo wam nie chciały wafelka kupić za gówniaka....
Czytalem o tym. Misio okazał sie inteligentniejszy od mamusi. Obwąchał gówniaka i odszedl w pizdu. Po chwili pracownikom udalo sie zwabic misia do klatki. Gówniak z krwiakiem wewnatrz czaszki pojechal do szpitala.
Niedźwiedź okazał się lepszy od madki i nie zrobił dziecku krzywdy.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Misiek ja obwachal i se poszedł. Coś w stylu akcji z gorylem Harambe kilka lat temu.
OpenStreetMaps napisał/a:
A ja się pytam jaki był finał ? Bo świat zwierząt nieraz mnie zaskakuje i wcale nie zdziwił bym się gdyby niedźwiedź okazał się lepszy od madki.
Misiek ja obwachal i se poszedł. Coś w stylu akcji z gorylem Harambe kilka lat temu.
Głupia szmata,nie matka. Ale miś krzywy nie zrobił , dziecko udało się wyciągnąć.
4. Czcij ojca swego i matkę swoją.
Tu chyba nie będzie miało zastosowania
Tu chyba nie będzie miało zastosowania
Moja stara tez próbowała, ale była najebana i dzieci pomyliła.
ta "deppressed" teraz ofiarę będą z kata robić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów