Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1:55 dopiero sie zaczyna
teraz to k🤬a mówisz, jak ja już całe obejrzałem??!!!!
Bardzo dobrze. Kara za dręczenie zwierząt. nabijanie na haczyki to sk🤬ysyństwo.
dlaczemu? Jak je łowię to zawsze merdają ogonami,znaczy cieszą sie z tego xd
A tak poważnie to jesteś lewakiem? Polowanie też zło? Jesteś vege?
Kurde, szkoda chłopa... nie chlał, paznokci nie malował, hobby mial, któremu się oddawał, a tu o... złośliwość losu 🤔
C🤬ja szkoda, debil zwykły, zamiast sp🤬alać od razu to się patrzy jak szpak na j🤬ie, j🤬 śmiecia

dlaczemu? Jak je łowię to zawsze merdają ogonami,znaczy cieszą sie z tego xd
Polowania dla zabawy? Wnyki? Owszem. Wędkowanie, żeby pokaleczyć rybę i wrzucić ją do wody? TAK, to sk🤬ysyństwo.
Tylko dręczenie zwierząt i wywoływanie bólu robi z ciebie prawdziwego mężczyznę?
Jem mięso, ale z fabryk, gdzie świniak dostaje strzał w łeb i po sekundzie nie zyje.
Polowania dla zabawy? Wnyki? Owszem. Wędkowanie, żeby pokaleczyć rybę i wrzucić ją do wody? TAK, to sk🤬ysyństwo.
Tylko dręczenie zwierząt i wywoływanie bólu robi z ciebie prawdziwego mężczyznę?
Jem mięso, ale z fabryk, gdzie świniak dostaje strzał w łeb i po sekundzie nie zyje.
Co Ty wiesz o rzeźni

Pracowałem w takiej wielkoskalowej, o bardzo wysokim poziomie standardów. Do tego UK a nie nasz zaścianek

W tym wypadku odpłyń.
Tyle.
no raczej nie trzeba być ww. żeby nie jeść mięsa
[nie każdy wegetarianin/wegan to lewak lub podobny]
no raczej nie trzeba być ww. żeby nie jeść mięsa
[nie każdy wegetarianin/wegan to lewak lub podobny]
Oj dobra, wiadomo o co chodzi.
Ekoterroryści to przecież to samo co wojujące lgbtqwerty czy import inżynierów.
Jechanie po myśliwych czy wędkarzach jest bez sensu, raz dlatego ze to część kultury, dwa dlatego ze są nieco istotniejsze problemy w naszym kraju niż to, ze lubię wędkować.
Np wszyscy w piździe mają co sie dzieje w domach dziecka, gdzie 4 letni szczyl wzięty z takiego miejsca pierwsze co robił jak sie podniosło na niego glos to zwijał sie w kłębek wrzeszczac 'nie po głowie'
Także ten.
Co Ty wiesz o rzeźni
Pracowałem w takiej wielkoskalowej, o bardzo wysokim poziomie standardów. Do tego UK a nie nasz zaścianek Z pewnością krówki bardzo sie cieszyły kicając z połamanymi nogami albo jak coś nie poszło przy ogłuszaniu xD
Trudno. to co innego, bo ludzie muszą jeść. Polowanie nie jest do jedzenia. Jest dla zabawy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie