Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:01
00:00
03:40
Download

A taki był z siebie zadowolony...
Zmieniono 2 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
piotrek745 2025-02-24, 18:49 5
Fajna akcja, coś nowego, nieoczywistego, niż tylko motop🤬deczki, kacapy, cz🤬chy i Manaus.
Zgłoś
viking19 2025-02-24, 19:50 2
GrubyKleks napisał/a:

1:55 dopiero sie zaczyna

teraz to k🤬a mówisz, jak ja już całe obejrzałem??!!!!
Zgłoś
mun66 2025-02-24, 20:17 3
Bardzo dobrze. Kara za dręczenie zwierząt. nabijanie na haczyki to sk🤬ysyństwo.
Zgłoś
sothis 2025-02-24, 20:56 1
mun66 napisał/a:

Bardzo dobrze. Kara za dręczenie zwierząt. nabijanie na haczyki to sk🤬ysyństwo.

dlaczemu? Jak je łowię to zawsze merdają ogonami,znaczy cieszą sie z tego xd
A tak poważnie to jesteś lewakiem? Polowanie też zło? Jesteś vege?
Zgłoś
Pie-sse 2025-02-24, 22:20 2
JoSeed napisał/a:

Kurde, szkoda chłopa... nie chlał, paznokci nie malował, hobby mial, któremu się oddawał, a tu o... złośliwość losu 🤔

C🤬ja szkoda, debil zwykły, zamiast sp🤬alać od razu to się patrzy jak szpak na j🤬ie, j🤬 śmiecia
Zgłoś
mun66 2025-02-25, 1:46 1
sothis napisał/a:

dlaczemu? Jak je łowię to zawsze merdają ogonami,znaczy cieszą sie z tego xd

Polowania dla zabawy? Wnyki? Owszem. Wędkowanie, żeby pokaleczyć rybę i wrzucić ją do wody? TAK, to sk🤬ysyństwo.
Tylko dręczenie zwierząt i wywoływanie bólu robi z ciebie prawdziwego mężczyznę?
Jem mięso, ale z fabryk, gdzie świniak dostaje strzał w łeb i po sekundzie nie zyje.
Zgłoś
Rangraf 2025-02-25, 3:29
Przeżył chłopina na korzeniu
Zgłoś
sothis 2025-02-25, 8:39
mun66 napisał/a:

Polowania dla zabawy? Wnyki? Owszem. Wędkowanie, żeby pokaleczyć rybę i wrzucić ją do wody? TAK, to sk🤬ysyństwo.
Tylko dręczenie zwierząt i wywoływanie bólu robi z ciebie prawdziwego mężczyznę?
Jem mięso, ale z fabryk, gdzie świniak dostaje strzał w łeb i po sekundzie nie zyje.

Co Ty wiesz o rzeźni
Pracowałem w takiej wielkoskalowej, o bardzo wysokim poziomie standardów. Do tego UK a nie nasz zaścianek Z pewnością krówki bardzo sie cieszyły kicając z połamanymi nogami albo jak coś nie poszło przy ogłuszaniu xD
Zgłoś
ra0mir 2025-02-25, 8:56 1
Prosta zasada: coś potencjalnie złego się dzieje? Odsuń się k🤬a.
W tym wypadku odpłyń.
Tyle.
Zgłoś
KuBuX 2025-02-25, 9:09
Moze mi ktos wytlumaczyc po c🤬j ten idiota ma ryj zakryty? Wstydzi sie tego ze jest wedkarzem?
Zgłoś
Krak 2025-02-25, 9:50 2
sothis napisał/a:

no raczej nie trzeba być ww. żeby nie jeść mięsa
[nie każdy wegetarianin/wegan to lewak lub podobny]
Zgłoś
S-ss 2025-02-25, 10:33
Dlatego właśnie zapobiegawczo wybija się drzewa jak dziki u nas w lasach. Nigdy nie wiadomo kiedy sk🤬ysyny zaatakują rybaka.
Zgłoś
sothis 2025-02-25, 12:19 1
Krak napisał/a:

no raczej nie trzeba być ww. żeby nie jeść mięsa
[nie każdy wegetarianin/wegan to lewak lub podobny]

Oj dobra, wiadomo o co chodzi.
Ekoterroryści to przecież to samo co wojujące lgbtqwerty czy import inżynierów.
Jechanie po myśliwych czy wędkarzach jest bez sensu, raz dlatego ze to część kultury, dwa dlatego ze są nieco istotniejsze problemy w naszym kraju niż to, ze lubię wędkować.
Np wszyscy w piździe mają co sie dzieje w domach dziecka, gdzie 4 letni szczyl wzięty z takiego miejsca pierwsze co robił jak sie podniosło na niego glos to zwijał sie w kłębek wrzeszczac 'nie po głowie'
Także ten.
Zgłoś
mun66 2025-02-25, 16:33
sothis napisał/a:

Co Ty wiesz o rzeźni
Pracowałem w takiej wielkoskalowej, o bardzo wysokim poziomie standardów. Do tego UK a nie nasz zaścianek Z pewnością krówki bardzo sie cieszyły kicając z połamanymi nogami albo jak coś nie poszło przy ogłuszaniu xD

Trudno. to co innego, bo ludzie muszą jeść. Polowanie nie jest do jedzenia. Jest dla zabawy.
Zgłoś
StickerBomb 2025-02-25, 19:14
buk tak chciał.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem