📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:01

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mun66 napisał/a:
Trudno. to co innego, bo ludzie muszą jeść. Polowanie nie jest do jedzenia. Jest dla zabawy.
Tak, ale kończy sie jedzeniem.
Można snuć idealistyczne utopie, tylko one przeważnie kończą sie źle i cos w zamyśle dobrego pączkuje w komunizm, bezkarnych księży czy inne patologie.
Dla mnie granica jest tam, gdzie kończy się to, na czym powinno hobby polegać a zaczyna sie zabawa z maltretowania zwierząt.
Wiesz, kwestia tego na co postawiony jest środek ciężkości.
sothis napisał/a:
Tak, ale kończy sie jedzeniem.
Można snuć idealistyczne utopie, tylko one przeważnie kończą sie źle i cos w zamyśle dobrego pączkuje w komunizm, bezkarnych księży czy inne patologie.
Dla mnie granica jest tam, gdzie kończy się to, na czym powinno hobby polegać a zaczyna sie zabawa z maltretowania zwierząt.
Wiesz, kwestia tego na co postawiony jest środek ciężkości.
Czyli uważasz, ze np. strzelanie przez arabów do przelatujących bocianów, co robią dla zabawy i zabijają tysiace sztuk rocznie jest OK? nie mam pytań.
mun66 napisał/a:
Czyli uważasz, ze np. strzelanie przez arabów do przelatujących bocianów, co robią dla zabawy i zabijają tysiace sztuk rocznie jest OK? nie mam pytań.
Jesli zagospodarowywują je sensownie a nie marnują? Jesli robią to w rozsądnych dla zachowania równowagi ekologicznej ilościach? Dla mnie spoko.
[ Dodano 2025-02-25, 22:33 ]
A, pomijamy na razie aspekt zaburzenia równowagi w środowisku.
Wiesz, ile byłoby dzików gdyby nie myśliwi? A i tak mieszkając w centrum dużego miasta mam te j🤬e świnie pod blokiem kilka razy w tygodniu. A te dziki to tylko taki nośny medialnie problem.
Nie wiem czy zauważyliście ale ostatnie 3 sekundy gdy kamerka jeszcze nagrywała w pionie to zaatakował łódkę krokodyl
combo XD

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie