Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23

59 odcinek programu, pt. „POJEDYNEK NA WIEDZĘ - BLONDYNI vs BRUNECI
", w którym Kuba zadaje proste pytania, np.: Jaka firma produkuje iPhony? Kim był Władysław Gomułka?
Niektóre odpowiedzi was zadziwią... Miłego oglądania!

Odwiedź nas na:
MaturaToBzdura.TV
youtube.com/MaturaToBzduraTV
facebook.com/MaturaToBzdura

Chcesz zobaczyć więcej odcinków, wejdź na:
maturatobzdura.tv/poprzednie-odcinki

MaturaToBzdura.TV to program komediowy, w którym zadając Polakom proste pytania udowadniamy bezsens matury czyli uczenia się na pamięć.
Zgłoś
speedster 2012-01-13, 11:06 9
Czy wy specjalnie wybieracie najbardziej debilne odpowiedzi?Albo ja jestem kurwa wybitny albo pokazujecie kretynów...

Ni hoooya!
Zgłoś
iPoCoTaRejestracja 2012-01-13, 11:24 10
Kurwa, ja pierdole. Pisała pracę magisterską na temat Gomułki i nie wiedziała kim jest. Ja pierdole, kurwa.
Zgłoś
power-3 2012-01-13, 11:43 1
"gdy usłyszał o NIM świat" debilu...
Zgłoś
a................y 2012-01-13, 11:44
7:40 rozjebalo najabrdziej
Zgłoś
BongMan 2012-01-13, 11:44
Jak pojawi się kiedyś odcinek, w którym ktoś wypierdala tej przemądrzałej ciocie w pusty łeb łamiąc mu nos w trzech miejscach, wtedy postawię piwo.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
jezier 2012-01-13, 11:48 1
to jest przykre, że z takimi młotami mijam się na ulicy.....
Zgłoś
sigane 2012-01-13, 12:01
Komercja, komercja to mnie właśnie irytuje! Bawi się w to Kuba, tak ten mały chujek.

To jest ostania chwila, nadchodzi koniec, ja ci to uświadomię synu zanim sam spłonę, to jest ostatni moment który zobaczysz za życia, nadchodzi ostatnia chwila, zacznij odliczać.
Zgłoś
m................s 2012-01-13, 12:08
8:01 minki kolesia z prawej rozjebaly mnie
Zgłoś
Nadir 2012-01-13, 12:37
- jaka firma produkuje iphone'y ?
- ipod.

kurwa... mam ajfona firmy ajpod.

a poza tym 8:18
- jaki jest największy kontynent?
- Amerykhaa...

i jeszcze punkt mu przyznali za tego ajpoda...
Zgłoś
Streszczu 2012-01-13, 13:12 1
Już w następnym odcinku: Twój Stary vs Twoja Stara
Zgłoś
superkiler 2012-01-13, 13:17
Blondyna rozkurwiła system... Jak można być aż tak tępą strzałą a myśleć zupełnie odwrotnie? jak?? jak?
Zgłoś
Kruk888 2012-01-13, 13:33 1
Już myślałem, że sadistic zwiększył jakość swojej zawartości bo dawno nie widziałem tych bezsensownych serii typu matura to bzdura. Jednak życie zawsze wszystko zweryfikuje.
Zgłoś
szymonvet 2012-01-13, 14:05 1
Kurwa taką szansę mieli tych głąbów ze społeczeństwa wyeliminować i ich żywych puścili....Teraz to gówno pójdzie i się rozmnoży i będzie ich kurwa więcej debili.
Zgłoś
b3mol 2012-01-13, 14:27
Skoro teraz Polska jest głęboko w dupie to strach myśleć jak owi gwiazdorzy za kilkanaście lat powpychają się gdzieś do sejmu itp.....
Zapodam sucherek:
Roman Polański to gentelman, bo nie pyta o wiek ! Tadam
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów