Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już niedługo u nas będzie tak wszędzie w McDonald, bo rynek pracy będzie tak ciężki dla pracowników, że pracodawca będzie mógł znaleźć ludzi o takich nieprzeciętnych zdolnościach spośród tysięcy ubiegających się o prace.
kto chce znaleźć pracę to znajdzie - problem w tym, że ludzie się nie szanują i zapierdalają za minimum. Na śmieszne ogłoszenia w stylu 2zł za godzine - powinni wszyscy bez wyjątko wyśmiać takiego typa ale znajdzie się pan ździchu z wąsem i pojdzie pracować...
bo ludzie są postawieni pod ścianą, albo pójdzie za te 2zł albo nie będzie miał co do garnka włożyć żeby dzieci w domu nakarmić...
to znaczy ze jeste tepym debilem bo nie widzi rozwiazan alternatywnych. Zawsze jest jakas opcja, tylko trzeba chciec.
bo ludzie są postawieni pod ścianą, albo pójdzie za te 2zł albo nie będzie miał co do garnka włożyć żeby dzieci w domu nakarmić...
Trzeba było nie robić sobie dzieciaków, skoro nie masz z czego ich utrzymać. Nie rozumiem takiego pierdolenia- po co się żenić, po co robić sobie dzieci, zakładać rodzinę, brać kredyty na mieszkanie/auto, skoro później tylko pierdolenie jak to mi źle i chujowo, bo pracuje za śmieszną kasę. Ustatkuj się człowieku, a później sobie rób powody do wydawania zarobionej kasy, nigdy odwrotnie.
Rozwiązaniem jest dopierdolenie jeszcze kilku regulacji i podatków dla przedsiębiorców i wolnych zawodów dzięki czemu nie powstaną nowe miejsca pracy ani nowe miejsca samozatrudnienia. Bonusowym efektem będzie jeszcze większa ich redukcja ale to tylko osiągnięcie poboczne.
Trzeba było nie robić sobie dzieciaków, skoro nie masz z czego ich utrzymać. Nie rozumiem takiego pierdolenia- po co się żenić, po co robić sobie dzieci, zakładać rodzinę, brać kredyty na mieszkanie/auto, skoro później tylko pierdolenie jak to mi źle i chujowo, bo pracuje za śmieszną kasę. Ustatkuj się człowieku, a później sobie rób powody do wydawania zarobionej kasy, nigdy odwrotnie.
widać jak dużo wiesz, szczególnie o życiu i takie tam...
nie wiem czemu się przypierdalasz do mnie skoro dałem hipotetyczną sytuację, teraz możesz sobie poczytać dalszy ciąg tego przykładu...
pomyśl sobie że ktoś mieszka w małej miejscowości, miał stabilną pracę gdzie zarabiał dość dobre pieniądze, założył rodzinę i nagle jeb dopierdolili nowy podatek, firma padła albo zrobiła dużą redukcję etatów, a niestety była jednym z większych przedsiębiorstw w okolicy co jest dość częste we wschodnich województwach, mieszkający w pobliżu dużych miast mają luz bo zawsze się coś znajdzie, jak nie tu gdzieś dalej ale zawsze coś, a jak mieszka na wiosze pod granicą ukraińska to życzę powodzenia...
@ up wyskocz na ulice pokazz jak to sie robii a jak nie potrafiszz zamknijj pizdee w neciee kozakuu pisaccc to i jaa umiemm co ma ktoss robiccc ruszz taa cipee i pokazz jak to robic zeby ludzie poszlii na ten :strajk:
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów