📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
aveyron napisał/a:
cała zabawa polega na tym kto pierwszy wstawi najświeższy
który nie jest dublem
@aveyron: A to rozumiem, że wszystkie filmiki na sadola trzeba robić samemu? Innymi słowy każdy kto chce otrzymać piwa powinien teraz zajebać swojego sąsiada i wrzucić tu fotki/filmik?
@Mephic: heh tak by było najlepiej... no dobra, to ja zmykam do sąsiadki
( . .)
c(")(")
This is bunny.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Ręka dziecka zawinięta w papier śniadaniowy.
aveyron napisał/a:
@Mephic: heh tak by było najlepiej... no dobra, to ja zmykam do sąsiadki
Stworzyłem potwora
jaka flara, jaaa! piękne; a tak to chyba kamerzysta musiał obejść się smakiem
niestety mam za duzo znajomych ktorzy pizgaja ziele od dluuugich lat i ich lebetyna jest 100razy bardziej zdarta od tych ktorzy chleja wodke naokraglo
mnie sie tylko wydaje czy to sie jarzy jakos na niebiesko?
ale joint to ze 2 kilo padlbym po 2 buchach a ten ciagnie go i ciagnie 8|
przeczytaj treść postu
bądź skonsultuj się z psychoterapeutą
ale joint to ze 2 kilo padlbym po 2 buchach a ten ciagnie go i ciagnie 8|
a ja tam jaram z wiadra i to właśnie w tedy wychodzi na jaw, kto jest prawdziwym "palaczem", a kto pierdolonym pozerem, który to chwali się wszystkim "ło kurwa ile to ja w życiu nie zjarałem" śmierć frajerom i dzieciom neo pozdro dla kumatych . . .
1g w chuju to wy melanże po 2 h pewnie macie
@ziklon_b
właśnie takim pozerem jesteś, przeczytaj swój post hipokryto ;]
właśnie takim pozerem jesteś, przeczytaj swój post hipokryto ;]
O kurwa ile doświadczonych użytkowników sadistica. Zróbmy temat o jedzeniu gówna.. może też się zaczną wyzywać.
Bo to tak naprawdę tak powinno wyglądać. Nie liczysz ile kupujesz i czy na pewno Ci starczy, tylko po prostu bierzesz ile jest zwijasz lola i zacieśniasz więzy. Niestety w Polsce raczej nie można na coś takiego liczyć, bo:
1 - sprzedający cię ojebie( im więcej bierzesz na raz tym więcej dajesz sprzedającemu),
2 - pomimo, że cena u nas w kraju nie jest tak wysoka jak w większości krajów to i tak mało kogo stać na zakup więcej niż tych 20-40g na raz,
3 - nie mamy warunkó by chodować super mocne odmiany a towar zza granicy najczęściej zostaje u osoby przewożącej go(jest za cenny by się dzielić, chyba że to twój przyjaciel lub dobry znajomy)
Z tego powodu popularne jest u nas trzymanie w płucach ile się da, żeby czasami czegoś nie uronić, niestety :/.
1 - sprzedający cię ojebie( im więcej bierzesz na raz tym więcej dajesz sprzedającemu),
2 - pomimo, że cena u nas w kraju nie jest tak wysoka jak w większości krajów to i tak mało kogo stać na zakup więcej niż tych 20-40g na raz,
3 - nie mamy warunkó by chodować super mocne odmiany a towar zza granicy najczęściej zostaje u osoby przewożącej go(jest za cenny by się dzielić, chyba że to twój przyjaciel lub dobry znajomy)
Z tego powodu popularne jest u nas trzymanie w płucach ile się da, żeby czasami czegoś nie uronić, niestety :/.
Wlasnie wpadam na sadistic zaraz po powrocie z amsterdamu, od huja tam polakow!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów