📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A, i wrzucę pieska, bo mi się skojarzyło
reasumujac , 1g w 100% wystarczy
Wiec wraz z kumplem siedzielismy do 5h nad ranem w parku az sie wszystko skonczylo
Virdos, Za pieska masz piwko Faktycznie. Stosunkowo drogie jest palenie marihuany. 30 zł za 1 gram? Na szczęście Marysia jest tym co łączy ludzi...lepiej niż Nokia, więc zazwyczaj jest zrzutka 3-4 osoby spokojnie wystarczą, a i zazwyczaj zrobi się z dwa blanciochy plus jakieś piwko, and.. pełen chillout
No to się teraz kurwa zaczęło przechwalanie kto i ile najwięcej wypalił, co? gdzie? jak? po co? i dlaczego?
zyleczka napisał/a:
Wy*Kuzwa, a my się jaramy 1 gramem.
co tam robi ten szmaciarz jezus w 1:44?!
Mocherek napisał/a:
Ja na urodziny zakupiłem 5g, lecz musialem to wszystko zjarać przed powrotem do domu
Wiec wraz z kumplem siedzielismy do 5h nad ranem w parku az sie wszystko skonczylo
a ja wybakałem kiedyś 32643123764712 gram
kurwa ludzie bo wam pozmieniam ksywki na kapitana "sami wiecie jakiego"
kurwa ludzie bo wam pozmieniam ksywki na kapitana "sami wiecie jakiego"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów