📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
TO jest Cerkwia!!
kurwa wiem gamonie że to cerkiew/cerkwia... troche szydery nie zaszkodzi
to po chuj piszesz mekka?
Kolejny debil w necie. Jaka kurwa mekka? To cerkiew, idioto. Wracaj do nauki, bo inaczej nie zdasz testu gimnazjalnego.
Nie zdołasz już usprawiedliwić swojego debilizmu, nie musisz nawet próbować. I jeszcze ta "cerkwia" Zainstaluj sobie jakiegoś spellcheckera do przeglądarki, bo aż żal dupę ściska.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
piotruniusz napisał/a:
kurwa wiem gamonie że to cerkiew/cerkwia... troche szydery nie zaszkodzi
Nie zdołasz już usprawiedliwić swojego debilizmu, nie musisz nawet próbować. I jeszcze ta "cerkwia" Zainstaluj sobie jakiegoś spellcheckera do przeglądarki, bo aż żal dupę ściska.
Już się internety cieszą że ktoś się pomylił więc każdy z użytkowników musi pochwalić się swoją wiedzą ;>
Cytat:
rusofil
Prawosławny musi być rusofilem? No proszę, nie wiedziałem. To w Bułgarii albo Grecji wszyscy Rosjan kochają?
Pomijam fakt, że w Polsce (i paru innych krajach) kościół prawosławny jest autokefaliczny - niezależny od patriarchatu moskiewskiego (oraz kilku innych patriarchatów, także od Moskwy niezależnych).
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów