te pizdy są wszędzie
Z kolei ja mam nadzieję, że rozpłakałeś się w związku z tym wszystkim no i, że banderowiec zostanie pochowany w pudełku po herbacie.
wystawić mu rachunek za leczenie strażaków i zakup nowego sprzętu to nauczy się jeździć.
Banderowiec zdechł?
Ukrainiec zamiast walczyć za Ukrów, rozbija się po Polsce. Kpina.
jebane ukraińskie świne
bo ile że można tą hordę utrzymywać? Dostali pozwolenie na pracę. Skorzystało z 10%. Reszta tu po socjal w kolejce się ustawiła jak smoluchy na Zachodzie. Dodatkowe 3 mln ludzi wydające rozdawane przez Państwo dodrukowywane (znowu!) pieniądze na pewno tych kilku procent do inflacji nie dołożyło....
Niech tylko ktoś napisze źle o ukraińcach...
A ja napisze dobrze. Nie jest do końca wina ukrainca. Dowódca i kierowca zastępu biorą odpowiedzialność za wjazd na czerwonym swietle.
@Velture
bo ile że można tą hordę utrzymywać? Dostali pozwolenie na pracę. Skorzystało z 10%. Reszta tu po socjal w kolejce się ustawiła jak smoluchy na Zachodzie. Dodatkowe 3 mln ludzi wydające rozdawane przez Państwo dodrukowywane (znowu!) pieniądze na pewno tych kilku procent do inflacji nie dołożyło....
Odpowiedz jest prosta, tak długo jak będzie trzeba, tzn dopóki zachód razem z Ukrainą nie wygra tej wojny militarnie bądź politycznie. Jest to w naszym wspólnym interesie.
A później będziemy jebani przez upa jak przez żydów po wojnie, prawo własności do wszystkiego, co do nich nie należy, ale dostaną to tylko dlatego, że nie mają gdzie wracać. NIBY. Już chuj z tym, że upowcy, co się tutaj zjechali, przyjechali z zachodu, bo mają tutaj eldorado. Gdzie jest ta niby mobilizacja? ukrainek jest u Nas mniej, niż ukrów samców. Nic dziwnego, że potrzebują takiej wybitnej pomocy zachodu, skoro sami kładą na to lachę. Dla nich wojna może trwać i trwać, dopóki jesteś niby ofiarą, jesteś gloryfikowany. Tak samo było z blm, jest z lgbt i z pejsatymi.
A później będziemy j***ni przez upa jak przez żydów po wojnie, prawo własności do wszystkiego, co do nich nie należy, ale dostaną to tylko dlatego, że nie mają gdzie wracać. NIBY. Już ch*j z tym, że upowcy, co się tutaj zjechali, przyjechali z zachodu, bo mają tutaj eldorado. Gdzie jest ta niby mobilizacja? ukrainek jest u Nas mniej, niż ukrów samców. Nic dziwnego, że potrzebują takiej wybitnej pomocy zachodu, skoro sami kładą na to lachę. Dla nich wojna może trwać i trwać, dopóki jesteś niby ofiarą, jesteś gloryfikowany. Tak samo było z blm, jest z lgbt i z pejsatymi.
Chłop ci o jednym, a ty się spuszczasz nad czymś całkiem innym.
Tak, ciężko jest nam ich utrzymywać i wielu z nich nieczysto korzysta z naszej pomocy - ale jak oni zostaną pochłonięci przez ruska, to będzie dla nas jeszcze gorsza opcja, nie sądzisz?
Świat jest malowany odcieniami szarości, a nie czernią i bielą.
a tak to wyglądało
Nie wiem czy to ukrainiec tak zapierdalał, czy to po prostu przez wysoki punkt ciężkości w pojeździe strażackim, że odrazu wylądował na boku. Może jakiś spetz się wypowie?
Co najwyżej na mózgu poszkodowany
Odpowiedz jest prosta, tak długo jak będzie trzeba, tzn dopóki zachód razem z Ukrainą nie wygra tej wojny militarnie bądź politycznie. Jest to w naszym wspólnym interesie.
Chyba w Twoim, bo na pewno nie w Naszym. W Naszym interesie było nie brać w tym kompletnie żadnego udziału.
Tak, ciężko jest nam ich utrzymywać i wielu z nich nieczysto korzysta z naszej pomocy - ale jak oni zostaną pochłonięci przez ruska, to będzie dla nas jeszcze gorsza opcja, nie sądzisz?
Świat jest malowany odcieniami szarości, a nie czernią i bielą.
A czemu ma to być dla Nas gorsza opcja? Bo w "TeFałPe" tak gadają? Czy jak? Jako ludzie, przez 5 m-cy zostaliśmy tak bardzo zrobieni w bambuko, że aż za bardzo. Tak się Nasi rządzący rozochocili we wmawianiu Nam bredni, że chyba sami powoli zaczęli w te kłamstwa wierzyć. A po kolejne, ta wojenka nie zrobiła się z niczego, za malutcy jesteśmy, żeby znać prawdę.
Ta "pomoc" będzie Nam się odbijać jeszcze długie długie lata, bo cofanie się w rozwoju, to jest chwila, ale potem napędzanie do przodu, to ogrom tak pracy jak i środków na to przeznaczonych.
----------
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów