📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jebane ukraińskie świne
Ukrainiec zamiast walczyć za Ukrów, rozbija się po Polsce. Kpina.
Strugi napisał/a:
kierujący volvem dał ciała, zapierdalał za szybko
To strażacy jechali za wolno
wystawić mu rachunek za leczenie strażaków i zakup nowego sprzętu to nauczy się jeździć.
Pojazd uprzywilejowany może wjechać na skrzyżowanie na czerwonym świetle dopiero, gdy upewni się, że został przez wszystkich zauważony – a świadczy o tym fakt, że inni zatrzymali się, by ustąpić mu pierwszeństwa. I właśnie na tym polega zachowanie „szczególnej ostrożności”.
Pojazd uprzywilejowany może wjechać na skrzyżowanie na czerwonym świetle dopiero, gdy upewni się, że został przez wszystkich zauważony – a świadczy o tym fakt, że inni zatrzymali się, by ustąpić mu pierwszeństwa. I właśnie na tym polega zachowanie „szczególnej ostrożności”.
W sądzie wyjdzie że ukr znacznie przekroczył prędkość i wtedy ma lipę
SirMajkel napisał/a:
wystawić mu rachunek za leczenie strażaków i zakup nowego sprzętu to nauczy się jeździć.
Mam nadzieję że mówisz o strażaku prowadzącym wóz bo wg prawa on jest winny temu zdarzeniu. Jak widać na filmie wóz strażacki nawet nie zwolnił przed wjazdem na skrzyżowanie a wg artykułu miał czerwone światło. Prawo w tej kwestii dokładnie wskazuje winnych a to że ktoś jest ślepy i głuchy i nie ustępuje pojazdowi uprzywilejowanemu to już inna kwestia i grozi za to od 500 do 2500 zł mandatu.
Mam nadzieję że mówisz o strażaku prowadzącym wóz bo wg prawa on jest winny temu zdarzeniu. Jak widać na filmie wóz strażacki nawet nie zwolnił przed wjazdem na skrzyżowanie a wg artykułu miał czerwone światło. Prawo w tej kwestii dokładnie wskazuje winnych a to że ktoś jest ślepy i głuchy i nie ustępuje pojazdowi uprzywilejowanemu to już inna kwestia i grozi za to od 500 do 2500 zł mandatu.
Z kolei ja mam nadzieję, że rozpłakałeś się w związku z tym wszystkim no i, że banderowiec zostanie pochowany w pudełku po herbacie.
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
Ukrainiec zamiast walczyć za Ukrów, rozbija się po Polsce. Kpina.
te pizdy są wszędzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów