Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
te pizdy są wszędzie
No właśnie... Jakim cudem nie są ścigani do służby wojskowej i umierania na swoje ziemi?!
Ukrainiec zamiast walczyć za Ukrów, rozbija się po Polsce. Kpina.
Czemu kpina? Niechciałbym ginąć za polski kurwidołek a co dopiero za śmierdzącą dupą ukraine. Zdrowy psychicznie i odważny mężczyzna a wypadki, no coż. Shit happens
Chyba w Twoim, bo na pewno nie w Naszym. W Naszym interesie było nie brać w tym kompletnie żadnego udziału.
A czemu ma to być dla Nas gorsza opcja? Bo w "TeFałPe" tak gadają? Czy jak? Jako ludzie, przez 5 m-cy zostaliśmy tak bardzo zrobieni w bambuko, że aż za bardzo. Tak się Nasi rządzący rozochocili we wmawianiu Nam bredni, że chyba sami powoli zaczęli w te kłamstwa wierzyć. A po kolejne, ta wojenka nie zrobiła się z niczego, za malutcy jesteśmy, żeby znać prawdę.
Ta "pomoc" będzie Nam się odbijać jeszcze długie długie lata, bo cofanie się w rozwoju, to jest chwila, ale potem napędzanie do przodu, to ogrom tak pracy jak i środków na to przeznaczonych.
Nie ośmieszają się chłopie, przecież nie miałem na myśli ruskow
Zanim rzucicie kamień pamiętajcie:
Pojazd uprzywilejowany może wjechać na skrzyżowanie na czerwonym świetle dopiero, gdy upewni się, że został przez wszystkich zauważony – a świadczy o tym fakt, że inni zatrzymali się, by ustąpić mu pierwszeństwa. I właśnie na tym polega zachowanie „szczególnej ostrożności”.
Co nie zmienia faktu, że Volvo zapierdalało. Nigdy nie zrozumiem tej mentalności Polaków (pomijając, że kierowca był Urukiem). Zawsze winny jest ten co "wyjechał", albo "zmienił pas". Tylko w Polsce nikt się nie zastanowi, że to właśnie prędkość powoduje te wypadki, bo nie pozwala na reakcję. Gdyby jechał zgodnie z przepisami to by z palcem w dupie zauważył straż i zdążył się zatrzymać, albo przynajmniej wypadek miałby dużo mniej poważne skutki. Są granice "wymuszenia pierwszeństwa". Tak jak motopizdy płaczą, że ktoś im wyjechał i wyjebało ich w kosmos. Tylko nie pomyślą, że jak jebali 200 w zabudowanym to ktoś mógł nie ogarnąć, że mu się pedał przyteleportuje w sekundę w bok auta. Straż na filmie jechała wolno.
Jebać was, czyli wszystkie kacapSSkie ścierwa pierdolone! Mam nadzieję, że zachód z Ukrainą pogrzebie was do końca, abyście już nie musieli zagrażać światu, jebane bandyctwo!
A wracając do filmiku - wina kierowcy wozu straży pożarnej bez najmniejszych wątpliwości
Kurwa znalazł się sędzia.Wystarczy opinia biegłego że ukr zapierdalal i kierowca strażak nie miał możliwości go zobaczyć i twoja opinia leży
Kurwa znalazł się sędzia.Wystarczy opinia biegłego że ukr zapierdalal i kierowca strażak nie miał możliwości go zobaczyć i twoja opinia leży
Na zielonym świetle może sobie zapierdalać tyle ile mu przepisy pozwalają, a jak je przekroczy to najwyżej mandat dostanie, ale nie znaczy, że w tym wypadku jego wina
Na zielonym świetle może sobie zapierdalać tyle ile mu przepisy pozwalają, a jak je przekroczy to najwyżej mandat dostanie, ale nie znaczy, że w tym wypadku jego wina
No nie. Jest pełno orzeczeń sądowych że szlifierką zapierdalał miał pierwszeństwo czyli tak jak zielone i gość mu wyjechał samochodem po czym został uniewinniony
Nie ośmieszają się chłopie, przecież nie miałem na myśli ruskow
Miałeś na myśli "truchło", które przylazło zaśmiecać Nasz kraj...
Jebać was, czyli wszystkie kacapSSkie ścierwa pierdolone! Mam nadzieję, że zachód z Ukrainą pogrzebie was do końca, abyście już nie musieli zagrażać światu, jebane bandyctwo!
"Nu Debjyl"...
----------
Uczcie się WASZEGO nowego hymnu:
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów