No i zmiotło z planszy...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jestem ekspertem z dyplomem tik-tok'a. Typ wciągnął spermę szatana i ten go opętał.
Jeden niuch za dużo i udar gwarantowany - w tak młodym wieku typek będzie miał sprawność 80-letniego dziadka jak mu sparaliżuje lewą albo prawą stronę.
Czemu tej resztki nie wziął na zmoczony śliną palec - żeby więcej zebrać - a potem pod język lub w dziąsło?
zrobiecigastroskopie napisał/a:
Czemu tej resztki nie wziął na zmoczony śliną palec - żeby więcej zebrać - a potem pod język lub w dziąsło?
Ferie jeszcze trwają?
Za dużo filmów chłopcze..
Dzieci komentują i rzucają złotymi radami dzieciom.
Ale my chociaż mamy filmiki z tego.
Metoda pas/kabel od prodiża(wygooglować sobie dzieci) tak bardzo potrzebna w tych czasach.
GandalfTheGrey napisał/a:
Ferie jeszcze trwają?
Za dużo filmów chłopcze..
Dzieci komentują i rzucają złotymi radami dzieciom.
Ale my chociaż mamy filmiki z tego.
Metoda pas/kabel od prodiża(wygooglować sobie dzieci) tak bardzo potrzebna w tych czasach.
Ale ja pytałem serio. Bo nie wiem po prostu. Nie miałem styczności ze stymulantami pokroju kokainy czy amfetaminy. Jak biorę leki i chcę, żeby szybciej weszły, to daję pod język. Ze stymulantami z apteki, np. metylofenidatem też tak robiłem. Dlatego ciekawi mnie dlaczego nie można tak w przypadku tego, co brał chłopak z filmiku
on miał już takie kongo w głowie że nie pomyślał.
zrobiecigastroskopie napisał/a:
Dlatego ciekawi mnie dlaczego nie można
W nosie, dziąsłach, pod językiem, w żołądku - wszędzie tam masz śluzówkę, przez ktora wnikają substancje chemiczne.
Nie każdy chce miec usta wypełnione „pysznym” proszkiem, wiec wciąga przez nos
Jak pięknie w rytm muzyki zaczął się poruszać, to jest to !
Tadzik_Na_Górę napisał/a:
Jak pięknie w rytm muzyki zaczął się poruszać, to jest to !
Dokładnie w sam raz w rytm pobrzękiwania idealnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów