...i zakończył sielankę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:33
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Chłop by spierdolił szybciej jak by go baba puściła a nie trzymała......ja pierdole ona zdradziła mąż się dowiaduje to ta cipa ja potrzymam go a ty go klepiesz
Ona zdradza a on głupi. Zamiast się cieszyć że już zdradzieckiego kurwiszona utrzymywał nie będzie to on problemy sobie robi i po co ?
xXx5226 napisał/a:
O to to. Nowe życie, może nowa miłość z czasem. Same plusy. Tylko jeszcze żeby złości w sobie nie nosić na kurwę, dorzucił bym jedną z pozytywnych muzułmański tradycji. To jest ukamieniowanie kurewki przez lokalną społeczność.Ona zdradza a on głupi. Zamiast się cieszyć że już zdradzieckiego kurwiszona utrzymywał nie będzie to on problemy sobie robi i po co ?
Jak można wpierdalać kolesiowi, za to że ma się żonę kurwę? Pachnie simpieniem jak chuj. Kolesia kulturalnie wyprosić, kurwę kulturalnie wyjebać za drzwi domu i problem z głowy.
Mężatki zaniedbywane przez męża to najlepsze suki jakie nosiła ta ziemia. W sensie polecam taką na kochankę.
I jebać wysryw białorycerzy. Facet, który rucha komuś żonę nikomu przed ołtarzem nie przysięgał. Jest moralnie czysty.
Mężatki zaniedbywane przez męża to najlepsze suki jakie nosiła ta ziemia. W sensie polecam taką na kochankę.
I jebać wysryw białorycerzy. Facet, który rucha komuś żonę nikomu przed ołtarzem nie przysięgał. Jest moralnie czysty.
czarnybombelek napisał/a:
Jak można wpierdalać kolesiowi, za to że ma się żonę kurwę? Pachnie simpieniem jak chuj. Kolesia kulturalnie wyprosić, kurwę kulturalnie wyjebać za drzwi domu i problem z głowy.
nie wiem może kwestia emocji? Muzułmański sposób (kwas na ryj) w takich okolicznościach bym usprawiedliwił...
mój kumpel nakrył swoją żonę z jego kolegą -to ona mu powiedziała przecież to twój dobry kolega
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Babę bym najebał ! ....A z kolesiem jeszcze 0.7 bym wypił i bym mu podziękował za to że uświadomił mi jaką kurwe przez lata w domu trzymałem
nowynick napisał/a:
nie wiem może kwestia emocji? Muzułmański sposób (kwas na ryj) w takich okolicznościach bym usprawiedliwił...
A jak np. Ona mu nie powiedziała że ma męża? I obu w chuja robiła? Koleś zasłużył na wpierdol w takim przypadku?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów