to dali popis jazdy w trudnych warunkach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ciekawe na ile ich podliczyli ?
mają taki budżet, że pewnie na potrzeby programu sobie zrobili taki markecik
Jeśli ktoś wierzy ,że chociaż jedna sekunda tego nie była rezyserowana to jest zwyczajnym debilem.
Sam program kiedyś lubiłem ale zrobiło się z niego gówno dla gimbazjalistów (tak od ok 7-8 ostatnich sezonów).
Sam program kiedyś lubiłem ale zrobiło się z niego gówno dla gimbazjalistów (tak od ok 7-8 ostatnich sezonów).
Velture napisał/a:
Jeśli ktoś wierzy ,że chociaż jedna sekunda tego nie była rezyserowana to jest zwyczajnym debilem.
pewnie wolisz automaniaka z tym lalusiem na czele
Velture ma rację, póki Top Gear miał relatywnie mały budżet, prowadzący nie gwiazdorzyli a żarty i wpadki/wypadki na torach nie były ustawione wszystko było ok, potem się spierdoliło a widzowie to czują i już im sie nudzi. Podobną sytuację zaliczyli JackAssi - ich pierwsze kawały (te wrzucane do netu a nie w serialu/filmie) były spontaniczne i nieobliczalne, potem gdy wszystko było już rozpisane scena-po-scenie cały program stracił urok a kawały, choć wyglądające na ryzykowne i robione ad hoc, były doskonale przemyślane i skonsultowane z całym sztabem specjalistów.
no piwo no!
Mógł wjechać tico, jeszcze by mu mało spaliło.
Inaczej nie mogło to się skończyć. Brakuje tylko eksplozji przyczepy kempingowej.
bloodwar i Velture, pieprzycie farmazony - nie da się ukryć że widać większy budżet top geara ale czy to gorzej? nie sądze, dalej testy są ciekawe, auta są pokazywane w ciekawy sposób, bez zbędnej muzyki w tle tylko dźwięki silników, dobre ujęcia itp ktoś kiedyś powiedział, że top gear robi lepsze zapowiedzi testowanych samochodów niż ich producenci ja zawsze byłem fanem tg i będę.
I to jest życie, rozjebali połowę sklepu i im jeszcze za to zapłacili.
Za Top Gear zawsze piwko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów