MaszAyahuaskę napisał/a:
Gram w Multi Multi regularnie (SŁOWO KLUCZ!!!),nie będę mówił, ani na ile liczb, ani na jakiej stawce. Wyniki są różne, miesięcznie lepiej albo gorzej, ale powiem Wam jedno, jak opanujecie system, można trochę świata pozwiedzać na gratisie. Acha, tym co nie wierzą, powiem jedno: od przyszłego wtorku przez 3 tygodnie nie zobaczycie ani jednego mojego postu Pozdro.
Allinclusive w Bułgarii ?
3 tygodnie bez debili... to jest mój styl
Najlepszy myk - kumpel UPARŁ SIĘ (wielka litera nie bez powodu), że do Bułgarii pojedzie (będzie wożony) z PL autokarem
Zaraz za granicą Czeską Autosan (taki niby Bugatti Veyron autobusów) poddał się - choinka na dashu, hehe
A ja popijając kawkę czekałem na otwarcie bramki. Eh.. co to były za wakacje - powiem WARTO oszczędzać, i przez 3 tyżnie poczuć się jak człowiek a nie chołota z PRLu. Mniej fajek i %, a też zobaczycie jak wygląda świat poza PL. Aha, i jebać znajomych - sami lecicie i już