A tu taki klops.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
A tu taki klops.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja już go złapał za kark to nie ma zaklinacza psów który by dał rade uratować tego szczura.
I co robią?? Ciągną żeby przypadkiem rany nie były zbyt małe... Głupie cipy.
Reakcja właścicielki trupa jest conajmniej dziwna. Zdechł? A to chuj. Zostawię go tutaj i sobie pójdę.
elda1987 napisał/a:
Reakcja właścicielki trupa jest conajmniej dziwna. Zdechł? A to chuj. Zostawię go tutaj i sobie pójdę.
Ubrała się już do wyjścia w zimę, kalesony, szalik... to poszła sama pobiegać po osiedlu
Baba w bialej czapce tez bezmozg. Stoi kurczowo przy tych drzwiach i nie pomysli ze ktos bedzie wychodzil. A tu zonk. Niedosc ze wychodzila to jeszcze z psem. Szkoda psa.
piesek za 3k się zepsuł
Ostatnio sporo tych jebanych śmieci z odnóżami chodzi ze swoimi pittbullami, bullterrierami, amstafami i innymi kurwoidalnymi pierdolcami bez smyczy i kagańca. Każda kurwa tipsiara z telefonem i pierdoli z psiapsiółą o tym jakiego chuja okurwiała w weekend i każdy facet to pierdolony frajer w stylu miejskiej mody udający murzyna-gangstera. Nazywajmy ich potem właścicielami.
Tak więc mam przy sobie nóż do obrony właśnie przed takimi psami, nie tylko do obrony siebie, ale i swojego psa. Niestety tutaj może zaistnieć dosyć hardcorowa sytuacja bo jak będę takiemu kurwoidalnemu popierdolonemu psowi, który zacznie zaciskać swoje krokodyle szczęki na mojej tętnicy, odcinał łeb by uratować siebie lub mojego psa, domyślam się, że tipsiara i frajer... ekhem.... właściciele nie będą stali z boku i patrzyli na to spokojnie tylko rzucą się na mnie.
Przecież to gówno ludzkie nie ma wyobraźni do licha ciężkiego. Są WYRAŹNIE wypisane rasy, u których nie tylko smycz ale i kaganiec jest niezbędny. Często do kagańca się nie czepiam, ale jebana smycz to podstawa. Przez ich nieodpowiedzialność narażają nie tylko innych ludzi na zagrożenie, ale sami siebie. Przecież mam prawo do obrony siebie i swoich bliskich. Szkoda, że nie ma przepisu, że można tych kretynów lać w pysk za każdym razem jak idą z takim psem bez smyczy, a jakby wezwali policję to jeszcze policja by się spytała "Co?! Zostałeś uderzony w twarz za to, że chodziłeś ze swoim Rafikiem bez smyczy, no to jeszcze będzie za to mandacik ty kretynie bez wyobraźni".
Nie, serio. Może akurat mieszkacie w miejscu w którym was to nie dotyczy, ale mnie kurwica już trafia na widok tej jebanej patologii z tymi psami.
Tak więc mam przy sobie nóż do obrony właśnie przed takimi psami, nie tylko do obrony siebie, ale i swojego psa. Niestety tutaj może zaistnieć dosyć hardcorowa sytuacja bo jak będę takiemu kurwoidalnemu popierdolonemu psowi, który zacznie zaciskać swoje krokodyle szczęki na mojej tętnicy, odcinał łeb by uratować siebie lub mojego psa, domyślam się, że tipsiara i frajer... ekhem.... właściciele nie będą stali z boku i patrzyli na to spokojnie tylko rzucą się na mnie.
Przecież to gówno ludzkie nie ma wyobraźni do licha ciężkiego. Są WYRAŹNIE wypisane rasy, u których nie tylko smycz ale i kaganiec jest niezbędny. Często do kagańca się nie czepiam, ale jebana smycz to podstawa. Przez ich nieodpowiedzialność narażają nie tylko innych ludzi na zagrożenie, ale sami siebie. Przecież mam prawo do obrony siebie i swoich bliskich. Szkoda, że nie ma przepisu, że można tych kretynów lać w pysk za każdym razem jak idą z takim psem bez smyczy, a jakby wezwali policję to jeszcze policja by się spytała "Co?! Zostałeś uderzony w twarz za to, że chodziłeś ze swoim Rafikiem bez smyczy, no to jeszcze będzie za to mandacik ty kretynie bez wyobraźni".
Nie, serio. Może akurat mieszkacie w miejscu w którym was to nie dotyczy, ale mnie kurwica już trafia na widok tej jebanej patologii z tymi psami.
Tym razem to był pies, ale mógł równie dobrze zaatakować dzieciaka. Byłem w podobnej sytuacji i swojego kundla zdołałem uratować zachowując resztki trzeźwego myślenia. Złapałem agresywnego amstafa za tylne łapy i pociągnąłem do góry, dzięki czemu skurwiel stracił równowagę i intuicyjnie poluzował szczęki.
no dobra, a jest film jak ją zagryza w windzie ?
pies.exe przestał działać
freaky napisał/a:
Tym razem to był pies, ale mógł równie dobrze zaatakować dzieciaka. Byłem w podobnej sytuacji i swojego kundla zdołałem uratować zachowując resztki trzeźwego myślenia. Złapałem agresywnego amstafa za tylne łapy i pociągnąłem do góry, dzięki czemu skurwiel stracił równowagę i intuicyjnie poluzował szczęki.
Instynktownie kolego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów