A tu taki klops.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
A tu taki klops.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sama go udusila
po ostatnich filmach od razu wiedzialbym co robic dzieki nieocenionej pomocy starszyzny tego portalu, ktora tak ochoczo dzieli sie swoja wielka wiedza. ciekawe jak sie ma tutaj w tym przypadku lapanie psa pod gardlo przy obrzoy i skrecanie calej jego glowy jak on tego pchlarza w bardzo szybkim czasie zagryzl.
Teraz prokuratura, wyrok i może się kurwy nauczą kundle w kagańcach prowadzać. I nie ma że mały piesek. Jak skurwiel wielkości ratlerka, to niech mu druciaka od szampana zakładają.
Piękjna sprawa. Walki psów sa barzdo ciekawe.
Czasami jak się duzo tego namnozyło na wiochach to tez urzadzano walkę na śmierć i zycie.
Oczywiscie nie zawsze psy chciały walczyć, dlatego nalezało je tłuć deska po jadrach. Nabierały momentalnie ochoty do walki.
Czasami jak się duzo tego namnozyło na wiochach to tez urzadzano walkę na śmierć i zycie.
Oczywiscie nie zawsze psy chciały walczyć, dlatego nalezało je tłuć deska po jadrach. Nabierały momentalnie ochoty do walki.
Czy tylko ja czekałem aż się drzwi windy zamkną z obydwoma psami w środku?
Palec w dupę ponoć pomaga.
Skullface napisał/a:
Czy tylko ja czekałem aż się drzwi windy zamkną z obydwoma psami w środku?
Jeszcze zanim uruchomiło się wideo sądziłem że piesek wkroczy raźnym krokiem do windy, pani się rozmyśli, drzwi się zamkną, winda pojedzie na dół...
Z dwojga złego dobrze że to nie był kotek albo jakaś fretka...
wojtas09999 napisał/a:
Sama go udusila
Nie udusiła a najpewniej spowodowała przerwanie ciągłości rdzenia kręgowego w odcinku szyjnym będące następstwem zwichnięcia kręgu- w zależności od kąta- albo nastąpiło rozerwanie, albo zmiażdżenie. Just sayin.
Głupie pizdy.Jak pies atakuje nigdy się nie go nie odciąga bo tylko więcej obrażeń zadaje (ran szarpanych) Tutaj jedna w swoją strone,druga w swoją jak Rzepe w familiadzie ....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów