Oglądać od 2:00.
Aha, i żeby mnie lewackie ścierwo nie obrzygało, że jestem moher - obejrzałem to przypadkiem.
I ty jako katolik wypowiadasz takie słowa? Żartuję, mam to w pompie. Ciekawi mnie tylko czy chodzisz do kościółka i z rąk księdza Sebastiana przyjmujesz komunię. Z rąk które tuż przed mszą zakończyły pełen potu i sapania seans przy zdjęciach dzieci znajomych z facebooka. Niby wszyscy tacy inteligentni i mają własne zdanie a dajecie sobą manipulować kilku facetom w sukienkach.
Od lewaków się odpierdol katolski oszołomie pierdolony!
I ty jako katolik wypowiadasz takie słowa? Żartuję, mam to w pompie. Ciekawi mnie tylko czy chodzisz do kościółka i z rąk księdza Sebastiana przyjmujesz komunię. Z rąk które tuż przed mszą zakończyły pełen potu i sapania seans przy zdjęciach dzieci znajomych z facebooka. Niby wszyscy tacy inteligentni i mają własne zdanie a dajecie sobą manipulować kilku facetom w sukienkach.
Nie chodzę do Kościoła, dlatego kieruję pytanie do Ciebie, do osoby, jakby nie patrzeć chyba dobrze poinformowanej: każdy ksiądz sapie przy fotach dzieci z fb itd?
Nie rozumiem,na chuj ten tekst "lewackie scierwa"... mam cie nazywać katolicką kurwą dlatego ze nie lubie zaslepionych chorą wiarą katoli ? Współczuje ci,że na kazdym kroku musisz probówać pokazać ze jestes PONAD "lewackimi scierwami".