Ten z tym swoim humorem to nie ma żadnych zahamowań, ani na wizji, ani za PISowskich włodarzy. I za to go lubię
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie padły o wiele ciekawsze komentarze, ale podpublika puściła tylko jeden żeby pokazać jak pluralistyczną są "telewizją"...
republika to dno
FransFr napisał/a:
zachamowań
Nawet jeśli nie umiesz normalnie pisać, to masz, baranie jeden, autokorektę.
SaveTheTrees napisał/a:
Nawet jeśli nie umiesz normalnie pisać, to masz, baranie jeden, autokorektę.
Kilka lat na angielskim żarciu i telewizji, oraz brak polskojęzycznej autokorekty w przeglądarce świadczy raczej o cudzie że co drugi mój wyraz jest zrozumiały.
PS Poprawione
Ja tak sobie wyobrażam jak siedzą tam na kremlu Szojgu z Putinem popijając stoliczną i patrzą na tych jewropejskich ministrów obrony co oni odpierdalają, ale kurwa muszą mieć pompe z tego wszystkiego
Tv Republika to TVN dla PiSu
FransFr napisał/a:
en z tym swoim humorem to nie ma żadnych zahamowań,
Najgorsze, że ten rzekomy dowcip, to nie żart, tylko rzeczywistość.
Cytat:
Ja tak sobie wyobrażam jak siedzą tam na kremlu Szojgu z Putinem popijając stoliczną i patrzą na tych jewropejskich ministrów obrony co oni odpierdalają, ale kurwa muszą mieć pompe z tego wszystkiego
Jak wybrali Macierewicza szefem MONu, to na Kremlu zaczęły strzelać szampany.
tranzystor napisał/a:
Kto wybrali? Delikatnie parsknąłem.Jak wybrali Macierewicza szefem MONu, to na Kremlu zaczęły strzelać szampany.
szpajder napisał/a:
Kto wybrali? Delikatnie parsknąłem.
Prezes wybrali. Jak w jednej ksiazce "podpisane my, Torquemada"
Ciekawe komu służy ten cały michalkiewicz. Każdy na scenie politycznej ma do odegrania tylko swoją rolę, to aktorzy, nie wierze nikomu nawet temu co "mądrze gada" bo to jest tylko dla zmyłki, że niby jakiś rozsądek słychać w tv. To tylko teatr z aktorami. nie oglądam tv od 3 lat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów