Słyszałem w telewizji, że Unia Europejska daje każdemu 2 tysiące euro. Ale gdzie są te pieniądze i gdzie jest ten serdeczny uścisk, gdzie jest przywitanie? Od miesiąca nie dostaliśmy pieniędzy.- żali się jeden z uchodźców.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Słyszałem w telewizji, że Unia Europejska daje każdemu 2 tysiące euro. Ale gdzie są te pieniądze i gdzie jest ten serdeczny uścisk, gdzie jest przywitanie? Od miesiąca nie dostaliśmy pieniędzy.- żali się jeden z uchodźców.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziesiątki tego typu filmów, wypowiedzi uchodźców, sprzeciw społeczeństwa, ale oni kurwa dalej tego nie widzą i nawet nie próbują zrozumieć, że polityka nadgorliwej pomocy sama powoduje ten problem
to w Albanii jest jakaś wojna
"nie dostaliśmy pieniędzy, rozwiążcie dla nas ten problem" no kurwa mistrz socjalu
"nie dostaliśmy pieniędzy, rozwiążcie dla nas ten problem" no kurwa mistrz socjalu
...65 lat temu niemcy mieli lepiej zorganizowany transport. Po szynach i wiecej osob zabierali
up. Najwyraźniej za mało, bo nie wykorzystane sytuacje się mszczą.
DiCarpio napisał/a:
up. Najwyraźniej za mało, bo nie wykorzystane sytuacje się mszczą.
Za mało chyba o Twoich dziadków... pomyśl zanim coś napiszesz...
Jebane nieroby pasożyty pierdolone jak ja nienawidzę tych uchodźców!!!
jebaczydowimuzulmanow napisał/a:
Jebane nieroby pasożyty pierdolone jak ja nienawidzę tych uchodźców!!!
na nagraniu nie ma ani jednego uchodźcy... Rozróżniajcie tych co spierdalają przed bombami i tych co jadą po "obiecane" 2 000 euro...
up.
Raczej rozróżniajcie Islam,tych po 2000 tyś euro i pracowitych chrześcijan z Albaniii których jest tam 30%z górką.
Raczej rozróżniajcie Islam,tych po 2000 tyś euro i pracowitych chrześcijan z Albaniii których jest tam 30%z górką.
Kurwa kto, gdzie i przed czym spierdala?
Bombami?
Chyba tymi co je sami skonstruowali i boją się, że pierdolenie mu w lepiance.
Może 5% tego co trafia do Europy to uchodźcy. Reszta liczy tylko na kasę i spokojnie by sobie poradziła tam skąd przylazla.
Bombami?
Chyba tymi co je sami skonstruowali i boją się, że pierdolenie mu w lepiance.
Może 5% tego co trafia do Europy to uchodźcy. Reszta liczy tylko na kasę i spokojnie by sobie poradziła tam skąd przylazla.
wbijam napisał/a:
up.
a tak słyszałem o tym, albańscy chrześcijanie to rzeczywiście sami lekarze, inżynierowie i profesorowie... zupełnie jak Polacy
poza tym są wyjątkowo łatwi do rozróżnienia od pozostałych Albańczyków, poznasz ich po Bogu w sercu i wierze w oczach...
up.
Dlatego częstować ich na granicy wieprzowiną.
Ale jak nie widzisz różnicy między islamem a każdą inną religią to Twój problem.
Dlatego częstować ich na granicy wieprzowiną.
Ale jak nie widzisz różnicy między islamem a każdą inną religią to Twój problem.
Religia tu nie ma nic do rzeczy, ale wychowanie. Mieszkańcy krajów dawnej Jugosławii to dzikusy i w cokolwiek by nie wierzyli to i tak zawsze będą dzikusami. W takim środowisku się wychowali i tacy na zawsze zostaną. Religia to tylko głupi pretekst. Czym się różni fanatyk islamski który upierdoli łeb za to że nie wierzysz w to co on od latynosa, który codziennie się modli, biega z krzyżykiem na szyi i zastrzeli dziecko bo weszło na rewir jego ekipy? Dla mnie tylko pochodzeniem, ale obydwoje są dzikusami. A na bałkanach jest ten sam burdel co teraz w Syrii. Sąsiad sąsiada zabijał za to skąd pochodzi. Niezależnie od wiary jaką wyznają są dzikusami i nic tego nie zmieni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów