📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
"Cicho wszędzie głucho wszędzie ja pierdole". Dno i wodorosty.
Kurwa typ z łonowcami na ruju, sepleniący, z kotem do tego pierdoli coś o najbardziej zjebanej książce na świecie... Kumulacja kurwa.
Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.
Jak komuś się mieciu nie podoba to może mi obciągnąć w zamian.
hie hie, znow jak to zwykle bywa pod filmami Mietka tworza sie 2 obozy: obroncow i atakujacych
Za Miecia piwo w ciemno
Manhunt66 napisał/a:
Ale od Mietka to wy się odpierdolcie.
Ale wkurwiają mnie takie komentarze. Bo co? Musze kurwa lubić wszystko to co Ty?
Szajba_Man napisał/a:
Kurwa typ z łonowcami na ruju, sepleniący, z kotem do tego pierdoli coś o najbardziej zjebanej książce na świecie... Kumulacja kurwa.
Widzę, że ktoś ma ból dupy że mu nic na japie nie rośnie
za boldupiących o mietka zawsze browar leci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów