Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Brawa dla Azjaty. Pokazał murzynowi, gdzie jego miejsce na osi czasu rewolucji.
Autokorektę jeszcze zrozumiem, ale gdzieś ty tam murzyna wypatrzył? Gość wygląda jak koreański informatyk.
Nie ma dla faceta gorszej ujmy na honorze, niż nie być w stanie obronić własnej kobity. Szkoda tylko, że nie pokazują o co bolo young się tak wkurwił.
Chyba nie ma gorszej ujmy jak widzisz swoją pannę robiącą cię w chuja Typ dostający wpierdol musiał wiedzieć, że laska zajęta bo nawet zbytnio nie fikał. Na chińskie standardy to i tak słabo, ze żadnych maczet i 5 typa nie wjechało
Nie ma dla faceta gorszej ujmy na honorze, niż nie być w stanie obronić własnej kobity. Szkoda tylko, że nie pokazują o co bolo young się tak wkurwił.
Gdybym ,,przeżył" coś takiego i nie poradził sobie z agresorem to:
1. Mój związek by nie przetrwał
2. Straciłbym główny cel życia
3. Jedyne co miałbym do zrobienia przed śmiercią to wyrządzenie krzywdy gościowi co pozbawił mnie tego co w punkcie drugim.
Oczywiście nie na solo tylko z przyczajki, nie jestem jakimś przechujem.
Nie wiem czy to normalne ale czasem dopadają mnie myśli na zasadzie co bym zrobił gdyby się zdarzyła taka albo inna ewentualność po której bym mógł stwierdzić że nie mam nic do stracenia.
Myślę że najlepszym rozwiązaniem jest uderzenie w rodzinę wroga i pozostawienie go z wyrzutami sumienia że to wszystko to jego wina.
...Oczywiście nie na solo tylko z przyczajki, nie jestem jakimś przechujem...
Kurwa stary to ja już bym wolał dostać po mordzie w normalnej walce a nie atakować z partyzanta jak jakiś murzyn czy inna pizda....
Tak to tylko tracisz godność...
naprawde trzeba buyć polskim debilem żeby uwazac że to jego kobieta , widać że miki myslał że to jest jego dziewczyna a ona sie kurwiła kurwa to kurwa nie wązne czy kurwi się z toba czy z kims innym
Trzeba być stulejarzem jak 'shokobons' by pierdolić, że inni chuja wiedzą, samemu chuja wiedząc.
Kurwa stary to ja już bym wolał dostać po mordzie w normalnej walce a nie atakować z partyzanta jak jakiś murzyn czy inna pizda....
Tak to tylko tracisz godność...
Przeczytaj jeszcze raz okoliczności w których bym atakował ,,jak jakiś murzyn czy inna pizda"
Mowa tu o sytuacji gdzie ja obskoczyłem wpierdol a następnie została skrzywdzona moja kobieta.
W takim przypadku wpierdol stulecia obskoczył by ktoś będący bliską osobą gościa, który by mi zrobił to co wyżej.
Zemsta nie ma być honorowa ani godna. Ma być rozrywająca serce. Nie dupę. Dupę można zaszyć. Serca już nie.
Mam nadzieję że metaforycznie wytłumaczyłem Ci co miałem na myśli.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów