Czasami się zastanawiam kto ma bardziej chaos w głowie lewica czy prawica? I wychodzi, że to jedno i to samo gówno .
Gościu piszę jakieś śmieci o innej rasie itd a reszta klaszcze mu dupami i się cieszy...
Skoro tak bardzo generalizujecie pod wpływem danych wydarzeń to kim są Polacy chociażby w świetle ostatnich ? ( nie mówię o żadnym Białymstoku itd)
Mówię o matce która zajebała własne dziecko i pozwoliła je gwałcić, o ojcu który zabił swojego syna, o przynajmniej jednym zabójstwie nożem bądź innym przedmiotem w patologicznej rodzinie tygodniowo.
O polaczkach robaczkach którzy żyją z socjalu i kradną na potęgę, o madkach które wszystko chcą i nie potrafią " w polski język ".
Mówię także o wielkim honorze Polaków i kopaniu i skakaniu po łbie często niewinnemu człowiekowi.
O Januszach którzy wysiadają na światłach i się klepią po ryjach bo ktoś wymusił pierwszeństwo.
O tym, że wnioskując po komentarzach Polacy dają przyzwolenie ,na kradzież, HEHE KRADŁ BO TAKI MIAŁ FACH HEHEHE, na alkoholizm który według większości nie istnieje , napierdalanie się niby w imię zasad itd
Nie będę wymieniał dalej bo chcę przejść do sedna, jeśli uważacie, że czarni to podludzie i ogólnie zwierzęta to kim są Polacy?
Skoro jesteś taki lepszy jeden z drugim i uważasz generalizacje za coś rozsądnego to będąc Polakiem powinieneś się czuć gównem i śmieciem, bo jakaś część Polaków właśnie taka jest .
Nie zależy mi na tolerancji, byciu pro LGBT czy inne LPG, bo sam nie jestem tolerancyjny i stałbym się hipokrytą.
Po prostu nienawidzę generalizowania i typowej Polskiej mentalności która polega na szukaniu problemów w innych krajach, a jak gówno leży na środku jego podwórka to udają, że go nie ma albo jeszcze lepiej to Niemiec albo uchodźca nasrał.