📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Fajna czarnula
Budrys2000 napisał/a:
Fajna czarnula
w obozach cygańskich maja takich na kopy, możesz się wżenic..
Mówcie co chcecie, ale cieszę się, że kiedyś ruchając w plenerze nie trzeba było się obawiać nagrywających stulejarzy
Halman napisał/a:
w obozach cygańskich maja takich na kopy, możesz się wżenic..
Wprawdzie nie chodzę po obozach cygańskich, ale ci wierze, że tak jest.
Pierwszy od dawien dawna materiał, w którym po prostu
facet dyma panne
Phrontch Ty się kurwa starzejesz . . .
facet dyma panne
Pisząc "ruchając" przyznaj szczerze że nie miałeś na myśli siebie.
Driver19cm napisał/a:
Pierwszy od dawien dawna materiał, w którym po prostu
facet dyma panne
Coś w tym jest, byłem pewien,ze to dwóch gości.
Ja tu widzę zwykłą kopulację jakby kozę posuwał, a nie " miłość".
Niech rucha ile wlezie i tak nikt nie zobaczy, bo każdy jest zajęty napierdalaniem w klakson
To był pierwszy i ost filmik jaki oglądnąłem bez przeczytania ospiu
Zawsze mnie zastanawiało sens i jaranie się nagrywaniem takich sytuacji. Pod jedną z Krakowskich galerii zabawiałem się z laską dość ostro. Przyszedł tylko do nas ochroniarz i grzecznie poprosił o znalezienie sobie innego miejsca, bo nad nami jest kamera. Dziękuję do widzenia pełna kulturka. A tu kurwa spermiarze stoją walą konia jedną a drugą nagrywają.
DiamondBack napisał/a:
Zawsze mnie zastanawiało sens i jaranie się nagrywaniem takich sytuacji. Pod jedną z Krakowskich galerii zabawiałem się z laską dość ostro. Przyszedł tylko do nas ochroniarz i grzecznie poprosił o znalezienie sobie innego miejsca, bo nad nami jest kamera. Dziękuję do widzenia pełna kulturka. A tu kurwa spermiarze stoją walą konia jedną a drugą nagrywają.
I wtedy się obudziłeś.
Wstawaj, zesrałeś się.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów