Ale gówno. Gruby głaszcze małolata a alladyn go czymś polewa. Afera jak chuj, ten małolat ma może 17lat.
Mi to nawet trochę ustawką zalatuje.
Czyżby miłośnik murzyńskich imigrantów?
Śmieciu możesz sobie bajki w waszej pisowskiej piwnicy opowiadać. Wizy dla ciapanie były sprzedawane przez pisowczyków. Tak samo posprowadzali śniadych inżynierów do prac przy poletkach Orlenu. Nie wrzucajcie wszędzie swojej tępej propagandy pastuchu jebany
To w końcu z Berlina teraz przychodzą instrukcje dla rządu czy z Moskwy? Słyszałem też ciekawą odklejkę pewnego pisowca, że Tusk to rusko-niemiecki agent dlatego pytam bo już się w gubię w tym pisowskim bełkocie
Jeślini teresujesz się polityką - tylko nie mam na myśli propagandy TVP i TVN - to musiałeś słyszeć o strategicznym partnerstwie rosyjsko-niemieckim... a więc rozkazy czy to z Moskwy czy z Berlina to z pewnością brzmią podobnie...
Jeśli chodzi o Tuska to nie jest on żadnym tam znowu agentem - to po prostu ekspozytura stronnictwa... agent działa w ukryciu - a POPIS nie ukrywa utego iż bardziej dba o interes sojuszników (ukry, USA, szwaby, Moskale) niż o interes najjaśniejszej Polski.
To w końcu z Berlina teraz przychodzą instrukcje dla rządu czy z Moskwy?
Patrząc się na to jak niemcy regularnie sprzedają ruskim tajemnice NATO, to zapewne rozkazy przychodzą z Moskwy przez Berlin
To w końcu z Berlina teraz przychodzą instrukcje dla rządu czy z Moskwy? Słyszałem też ciekawą odklejkę pewnego pisowca, że Tusk to rusko-niemiecki agent dlatego pytam bo już się w gubię w tym pisowskim bełkocie
Za nimi nie zdążysz. Ludzie którzy chuja pojmują najłatwiej dają sobie wkręcić najbardziej debilne teorie spiskowe bo chcą wierzyć że wiedzą cokolwiek a najlepiej że wiedzą coś co dla innych jest tajemnicą.
Dlatego wszelkie nieuki ćpają te brednie o chemtrails czy innych spiskach depopulacyjnych.
Czyżby miłośnik murzyńskich imigrantów?
Brak sympatyzowania z pisem jest równoznaczna z sympatią do po? Czyżby debil?
Brak sympatyzowania z pisem jest równoznaczna z sympatią do po? Czyżby debil?
Najpierw wypadałoby przeczytać, na jaki wpis była to odpowiedź
Ty za to przeczytaj, jak w 2009-2012 tą samą aferę kręcili Pseudo Obywatele Tfuuska. Mechanizm w PO doskonale znany, więc aferę nie tak ciężko było im wyniuchać. Prawo rynku, konkurencje się zwalcza.
Wiele mechanizmów było znanych wcześniej. Głównie z czasów tzw. "komuny". Tyle, że funkcjonariusze PiS doprowadzili te mechanizmy do perfekcji, mając zresztą pod ręką fachowców z tamtych czasów - prawnika wykształconego w komunistycznyych szkołach jako szefa partii, kilka gwiazd pokroju Piotrowicza jako słupy moralne, już nie wpominając o lokalnych, nie ogólnopolskich gwiazdach.
Moim skromnym zdaniem miejsce chamstwa i prostactwa jest na odpowiednich portalach w necie a nie w sejmie Stąd cieszy mnie zmiana władzy, przynajmniej zwolennicy obecnej o wiele częściej znają i potrafią korzystać z ortografii i gramatyki naszego języka ojczystego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów