Według źródła ukarany za umawianie się z 14-latką, zna ktoś ruski i może to zweryfikować?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Ja znam ruski. Chodzi o to, że ten kutas pojechał do swoich niemieckich panów i podpisał pakt migracyjny.
Ale śliczne pampeluny [czyt. dresy] ma ten uroczy młodzieniec, który pierwszy kopa rzucił
Manolito666 napisał/a:
Ja znam ruski. Chodzi o to, że ten kutas pojechał do swoich niemieckich panów i podpisał pakt migracyjny.
To w końcu z Berlina teraz przychodzą instrukcje dla rządu czy z Moskwy? Słyszałem też ciekawą odklejkę pewnego pisowca, że Tusk to rusko-niemiecki agent dlatego pytam bo już się w gubię w tym pisowskim bełkocie
Fajne sindbady ma ten ogr.
Jesse.Pinkman napisał/a:
To w końcu z Berlina teraz przychodzą instrukcje dla rządu czy z Moskwy? Słyszałem też ciekawą odklejkę pewnego pisowca, że Tusk to rusko-niemiecki agent dlatego pytam bo już się w gubię w tym pisowskim bełkocie
Czyżby miłośnik murzyńskich imigrantów?
Początek to:
Myślałeś, że nikt cię tutaj nie znajdzie?
Później stek wyzwisk i bluzgów
Rozgadany informuje go, że jednak go znalazł.
Leżący dwa razy mówi, że "Nie trzeba podpalać"
Rozgadany grozi, że jeszcze raz, to użyje "zagarzałki"
Leżak prosi, żeby nie podpalać.
No i końcówka paszoł, suka, bljadź itd.
Myślałeś, że nikt cię tutaj nie znajdzie?
Później stek wyzwisk i bluzgów
Rozgadany informuje go, że jednak go znalazł.
Leżący dwa razy mówi, że "Nie trzeba podpalać"
Rozgadany grozi, że jeszcze raz, to użyje "zagarzałki"
Leżak prosi, żeby nie podpalać.
No i końcówka paszoł, suka, bljadź itd.
Manolito666 napisał/a:
Czyżby miłośnik murzyńskich imigrantów?
Poczytaj o tym jak Wawrzyk i reszta jego pisowskiej mafii sprzedawali czarnym inżynierom i lekarzom polskie wizy gdzieś na bazarku w Afryce to dowiesz się wszystkiego o miłośnikach murzyńskich migrantów
Laseczka którą chciał bzykać nie miała 14 lat a 8.
kurwa dwie minuty czekania aż gościa podpalą a te chuje nie dość że przychodzą ze zjebana zapalniczką i jeszcze na ostatniej prostej okazali litość pierdolone miekie faje
Ale się cackają z nim . Gdyby podpalił to same plusy
Nie zmarnowali by niepotrzebnie benzynki
Sadole mieliby materiał
Chłopak zostałby nauczony ze tak się nie robi
Nie zmarnowali by niepotrzebnie benzynki
Sadole mieliby materiał
Chłopak zostałby nauczony ze tak się nie robi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów