Rzygać się chce...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:12
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja pierdolę. Niech się bawią, kąpią w błocie, jedzą gówna, trudno, nie bawi mnie coś takiego ale jeśli ich tak to okej - tylko czemu muszą zostawiać po sobie taki syf i rozpierdol?
0:40 Nicolas Cage
Brudstock w pełnej krasie.
szkoda chłopa, cholera wie co brał...
Brud, syfilis kiła i mogiła. Jak tak stał z tym kijem to myślałem że zaraz to morze błota się rozstąpi a koleś zacznie przeprowadzać przez nie ludzi.
Tłumaczenie:
Do faceta pijącego podchodzi ten w okularach.
-stary nie pij tego syfu!!!
- Was? Ich verstehe nicht!
- Powoli bo zimna
Do faceta pijącego podchodzi ten w okularach.
-stary nie pij tego syfu!!!
- Was? Ich verstehe nicht!
- Powoli bo zimna
@Pan_Generał hmmm ten obrazek:
Czerwone skrzyżowane narzędzia do tego ten nick "Pan_Generał" to mi się złe skojarzenia nasuwają.
Czerwone skrzyżowane narzędzia do tego ten nick "Pan_Generał" to mi się złe skojarzenia nasuwają.
tam ból dupy widzę ze strony brudasów na sadolu? prawda jest taka, że co roku są takie same obrazki jak ten filmik, w tym roku mieliśmy nawet pretendentów do nagrody Darwina. Na szczęście to wszytko nie za moje pieniądze bo na złodzieja owsiaka ani grosza nie dałem więc taplajcie się w błocie do woli.
Nazwiesz takiego brudasem, to się obrazi.
Raczej nikt z wooda nie ma bólu dupy mamy na was wyjebane
Byłem w tym roku na tym festiwalu pierwszy raz i raczej już więcej tam nie zagoszczę. Chyba jedyna fajna rzecz na woodstocku to spotkania ze znanymi osobami (na przykład z panem Piotrem Metzem, Romanem Polko czy Arturem Andrusem). Natomiast wszędobylskiego smrodu, kurzu, a także widoku brudnych, uchlanych i upodlonych ludzi miło wspominał nie będę. Dodam tylko, że często bywam na koncertach i lubię przesiadywać w "metalowych" lokalach, ale woodstock nie jest dla mnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów