📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Płatnerz to chyba zbroje robi, a nie miecze. O ile pamiętam z gier RPG.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
No właśnie jak skończyła się ciężka jazda, to przerzucili się na miecze
Też miałem rozterki pisząc "płatnerz", więc zajrzałem do wiki, a nie chciałem używać słowa kowal. Chociaż i tak wiemy, że każdy w tym fachu dorabia i tu i tu, żeby wyżyć
Też miałem rozterki pisząc "płatnerz", więc zajrzałem do wiki, a nie chciałem używać słowa kowal. Chociaż i tak wiemy, że każdy w tym fachu dorabia i tu i tu, żeby wyżyć
Aa, bo w grach zawsze było dwóch - płatnerz od zbroi i kowal właśnie od broni Dobrze wiedzieć.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zajebista rzecz. Można dziewczynie swej nbawet zrobić na urodzinki jako wisiorek czy jakąś inną ozdobę, taki własnoręcznie zrobiony prezent zawsze smakuje lepiej niż kupny... No chyba, że jest blacharą i woli BEEMWU
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Muzyka celtycka, a nie epicka... chyba nie wiesz co znaczy w polskim języku słowo epicki.
Jak widze ze ktos kto potrafi zrobic cos takiego musi dorabiac zakladajac kanaly na jutube a wielki artysta co nasra na kartke i ceny jego obrazow siegaja milionow to mnie chuj strzela...to jest artysta !!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Łukasz
A tak swoją drogą - wiecie jak nazywa się ktoś kto robi łuki?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Łukasz
Ale się kurwa podniecacie mieczykiem z dwóch gwoździ, sam bym zrobił lepszy gdyby mi się chciało ruszyć dupsko... Łykać miecza leszcze!!
Jakim palnikiem nagrzewa gwoździa do białości? Wie ktoś? Bo chyba zwykły palnik na propan-butan to nie jest.
@up Zwykły palnik P-B wystarczy. Nawet lutownicą dremela się takiego gwoździa wyżarzy. Jakość wykonania w jubilerstwie by raczej nie przeszła. Ale może taka jakość dodaje mu rycerskiego klimatu. W sumie nie wiem co myśleć, ale pomysł miał fajny.
W każdym razie, zajebista robota. I wbrew pozorom wcale nie tak prosto zrobić coś takiego, zwłaszcza jak się nie ma doświadczenia. Kurewsko łatwo coś spierdolić i godzinka - dwie idą na marne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów